2777
2789
عنوان

ذکر یا دعایی برای رفع کینه و کدورت بین زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینقدر به خاطر بچه کوتاه آمدم.که اصلا من رو نمیبینه

نکن‌خواهراین‌کارو‌..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برن‌گم‌شن‌همه‌مردا‌که‌همشون‌مثل‌همن‌...

حالا‌میگم‌نکن‌ولی‌واقعا‌نمیشه‌آخرش‌وقتی‌ببینی‌زندگیت‌تو‌

خطره‌مجبوری‌...من‌خودم‌به‌خدا‌بازبون‌باعشوه‌باعصبانیت‌با‌هرچی‌فکرش‌رو‌کنی‌ایرادای‌شوعرم‌رو‌بهش‌میگم‌همون‌روز‌وفرداش‌خوبه‌وتمااام‌..واگه‌ادامه‌بدم‌تازه‌اون‌طلبکارم‌میشه‌که‌چرا‌ول‌نمیکنی‌باخوذش‌نمیگه‌

خب‌کارم‌رو‌اشتباهم‌رو‌درست‌کنم‌میگه‌تو‌گیرنده

جوابم‌بده‌خب‌همش‌نمیشه‌که‌زن‌خودش‌رو‌کوچیک‌کنه

این چیزا کوچیک کردن نیست. گرما بخش زندگیه.. برو تو اینستا ماشالله پر از مطالب روانشناسی زن و مرد هست. 

یکیش پیج مجله سبز و....... 

این چیزا کوچیک کردن نیست. گرما بخش زندگیه.. برو تو اینستا ماشالله پر از مطالب روانشناسی زن و مرد هست ...

میدونم‌خواهرم‌..ولی‌چراهمش‌مازنا‌باید‌گرما‌ونور‌بدیم‌؟

میشه‌بگی‌..

من‌خودم‌اززنای‌مردزلیلم‌که‌زیادی‌به‌مرد‌میرسم‌به‌خاطر‌خودم‌وزندگیم‌اول‌بعد‌بچه‌هام‌وآخرخودش‌...چون‌آرامشم‌براممهمه‌..ولی‌یه‌موقع‌هایی‌خسته‌میشم‌مثل‌الان‌میگم‌چرا‌اونم‌یه‌قدم‌اون‌چیزی‌که‌من‌دوست‌دارم‌رو‌انجام‌نمیده

میدونم‌خواهرم‌..ولی‌چراهمش‌مازنا‌باید‌گرما‌ونور‌بدیم‌؟ میشه‌بگی‌.. من‌خودم‌اززنای‌مردزلیلم‌که‌زیاد ...

خبببببببب

پس وقتی تلاشتو میکنی و باز هم اثری نداره. دیگه شما مقصر نیستی 

کرم از مرد خدا نشناسه. یاد نگرفته. درک نداره. ... خب گرما هم وقتی نتیجه نده کم کم سرد میشه دیگه.. 

ابن وسط ب خاطر بچه ها باید تلاش کرد

خبببببببب پس وقتی تلاشتو میکنی و باز هم اثری نداره. دیگه شما مقصر نیستی  کرم از مرد خدا نشناس ...

همون‌دیگه‌دوست‌ندارم‌زندگیم‌سرشه‌ومنم‌مثل‌اون‌شم‌براهمین‌همش‌بهش‌میگم‌ودعوادرست‌میشه‌اگه‌بیخیال‌باشم‌میتونم‌یه‌زندگی‌سردبدون‌دعوا‌رو‌ادامه‌بدم‌ولی‌نمیخوام‌وقادرم‌نیستم‌درستش‌کنم‌..ناراحتم‌