2777
2789
عنوان

ذکر یا دعایی برای رفع کینه و کدورت بین زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 42 پست
ذکر و دعا رو هم بخون.. ولی اول بشین روی خودت کار کن گلم.. ناز و عشوه هاتو برای همسری بیشتر کن. بیشتر ...

حالم‌بهم‌مبخوره‌‌وقتی‌راهکارتون‌فقط‌عشوه‌ولوندیه‌..بابا‌شاید‌مرد‌لامصب‌مشکل‌داره‌..تواون‌لحظه‌که‌مرد‌میگه‌نمیخوامت‌کی‌میاد‌فرداوفرداهابراش‌لوندی‌کنه‌..اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون متین اما بهانه ست همش.....

به خدا هیچی کم ندارم.همه میگن از مه نظر ازش سرترم.اینقدر تو فضای مجازی زنهای که هزار عمل رو خودشون کردند می‌بینند.دیگه زن خودشون از جلو چششون میافته

حالم‌بهم‌مبخوره‌‌وقتی‌راهکارتون‌فقط‌عشوه‌ولوندیه‌..بابا‌شاید‌مرد‌لامصب‌مشکل‌داره‌..تواون‌لحظه‌که‌مرد ...

حالا حالت تهوع نگیر لطفا.😁. تو از کجا مطمعنی اینا جواب نمیده عزیزم... تجربه داری مگه؟؟؟؟؟؟