2777
2789
عنوان

خجالت از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 84 پست
عجب ،  یعنی دختره هیچ میل و گرایشی به شوهرش نداشته،  اخه  وقتی  دونفر به هم محر ...

نمیدونم چش بود اصن ادم خجالتیم باشه اینجوری نمیشه من خودمم خجالتیم کلا ولی اینجوری نیستم 

ن فکر نکنم ترنس باشه😂

اسی سعی کن دوسش داشته باشی

محبتاشو ببین

ذوقشو برا داشتنت ببین 

سعی کن درک کنی که این همه کست قراره بشه

من به عشق بعد از ازدواج خیلی اعتقاد دارم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم از روی منو بردار از روز اول میپریدم روش مادرم میگه خجالت بکش میگم شوهرمه🤣

کار خوبی میکنی ، من که میگم اصلا غلط کرده محبت نکنه ، یا من محبت میکنم عبن ماست بشینه جلوم . (البته مجردم الان )

خدایا شکرت.
نمیدونم چش بود اصن ادم خجالتیم باشه اینجوری نمیشه من خودمم خجالتیم کلا ولی اینجوری نیستم  ن فک ...

از اینا که به هیچی گرایش ندازن 

اسمشو نمیدونن

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

والو چی بگیم باید یختون اب بشه دیگه اونم کسی جز همسرت نمیتونه این کارو کنه ...

خیلی نذار این مورد ادامه پیدا کنه وگرنه دلسرد میشه و ب مشکل میخوری 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
نمیدونم چش بود اصن ادم خجالتیم باشه اینجوری نمیشه من خودمم خجالتیم کلا ولی اینجوری نیستم  ن فک ...

اخه مگه میشه مقابل مرد واکنش نداشته باشی و کلا یخ باشی، جلو دیگران  خوبه سرسنگین بود و جلف بازی درنیاورد ولی نه دیگه تو خلوت خودمون، 😁.

حالا من همیشه میگم خدایا یه شوهر عاشق پیشه برام جور کن ، نه اخمو و بداخلاق . 

خدایا شکرت.
کار خوبی میکنی ، من که میگم اصلا غلط کرده محبت نکنه ، یا من محبت میکنم عبن ماست بشینه جلوم . (البته ...

بله اینقده من باهاش خوب حرف میزنم عشقم عزیزم میبندم بهش خودم بوسش میکنم میاد از سرکار بغلش میکنم اونم یاد گرفته 

اخه مگه میشه مقابل مرد واکنش نداشته باشی و کلا یخ باشی، جلو دیگران  خوبه سرسنگین بود و جلف بازی ...

من دقیقا از همینام😂😂😂

اخمو هم باشه میشه رامش کرد😂😉گند اخلاق ترین پسر شهر عاشق منههه😂😂

بله اینقده من باهاش خوب حرف میزنم عشقم عزیزم میبندم بهش خودم بوسش میکنم میاد از سرکار بغلش میکنم اون ...

خیلی  خوبه، اصلا همه خوشی دنیا همینه ، مگه چقدر قراره عمر کنیم که ازش لذتم نبریم . ان شاالله همیشه باهاش خوش باشی و برات نگهش داره عزیزم .

خدایا شکرت.