2777
2789
عنوان

خجالت از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه شب عقد خونمون موند شوهرم.تا صبح نخوابیدیم و صحبت کردیم از اول تا اخرم دستموگرفته بود موقع رفتنشم پیشونیمو بوسید.الان میگم کاش میرفتم بغلش البته اینم بگم ازدواجمون سنتی بودو همین ک دستمم گرفته بود دلم ریییش میشد ولی نمیدونم چرا الان میگم کاش بغلمم میکرد

حق داشت خب مثلا س ماه ی بار ب زور میرفت خونه مادر شوهرش یا ب پسره پیام نمیداد کلا اونم سرد شد دیگه

ن عزیزم حق نداشت حقش این بود طلاق بده ن خیانت..البته کفش پسررو نپوشیدم ک بخوام راه رفتنشو قضاوت کنم...

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
دیگه چی مثلا😂 کنجکاو شدم

پایین تر گفتم😂میومد پسره حتی میرفت جورابم میپوشید یا مثلا ب اسم صداش نمیکرد😂😂مثلا میگفت اقای نریمانی بعد من ک زنش نبودم بهش میگفتم حمید😂😂

منم اینجوری بودم ی حسی بین خجالتو ترس ،ی بار بهم گفته بود فردا صبح زود که میخوام ببرمت سر کار تو حیاط بوست میکنم  از استرس صبح زود رفتم داداشمو بیدار کردم گفتم برو پا درست که نتونه بوسم کنه ولی آخرم موفق شد ،قبل از اینکه ببرم سر کار تو راه بوسم کرد ،دیگه یخم آب شد  

الان یادم رفت میاد چقد خجالت میکشیدم استرس داشتم خنده م میگیره

شما هم نگران نباش دفعه اول که بوست کنه دیگه تمومه

ببین عزیزدلم تاپیکاتو خوندم از ته دلم حس کردم خودمی وظیفه دونستم یه چیزایی رو بهت بگم

میدونم الان حالت بده دل و روحت پسش میزنه میدونم حتی دلت نمیخواد به بودن باهاش فکر کنی میدونم چون همه این جریانات واسه خودم پیش اومده!!

تورو خدا قوی باش خواهش میکنم ازت اگه نمیخوای همین الان تصمیم بگیر که ولش کنی میدونم خانوادت شاید اعتماد بنفسمو خورد کردن ولی من همین جا بهت میگم تو بهترین اگه کسی تو رو دوست نداره به جهنم خودت خودتو دوست داشته باش اگه کسی پشت تو نمی گیره خودت پشت خودت باش...

خواهش میکنم به حرف دل و عقل خودت گوش بده و خودتو مجبور انجام کاری نکن

منم جات بودم فک میکردم از دست این پدر مادر مستبد خلاص میشم خودشون مجبورم کردن که قبول کنن انگار مونده بودم رو دستشان از چاله افتادم تو چاه خیلی سخته خیلی....

الان بعد دوسال فهمیدم هیچکسو ندارم خودم و جمع و جور کردم دارم جدا میشم خواهش میکنم اگه تو هم نمیخوایی همین الان تصمیم عاقلانه بگیر چشماتو باز کن ارزش واقعی خودتو پیدا کن❤❣

میدونم قوی هستی شجاع هستی فقط ترسیدی خودتو بغل کن برو جلو آینه به خودت بگو که چقدر خوشگلی و خودتو دوست داره و قراره خودتو به هر چی که میخوای برسونی....

خلاصه که این زندگی توعه ببین چی واست بهترهههه گوور بابای هر کی باهات مخالفههه

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند، بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🙃
طلاق گرفتن تهش

متوجه شدم گلم

میگم کاش خیانت نمیکرد خودشو لکه دار کرد با اینکارش

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
پایین تر گفتم😂میومد پسره حتی میرفت جورابم میپوشید یا مثلا ب اسم صداش نمیکرد😂😂مثلا میگفت اقای نریم ...

عجب ،  یعنی دختره هیچ میل و گرایشی به شوهرش نداشته، 

اخه  وقتی  دونفر به هم محرم میشن ، درسته مردا روشون بازتره ولی زنم  مقابل جنس مخالف اونم شوهر نرم میشه. 

نکنه ترنس بوده دختره ، اخه اینایی که ترنسن گرایش به جنس مخالف ندارن. 

خدایا شکرت.