2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای بهمن و اسفند 99

260 بازدید | 10 پست

سلام مامانا گل من تو واتساپ گروه زدم واسه مامانای اسفند و بهن 99 خوشحال میشم باهم باشیم وارد بشید و صبور باشید ک کم کم همه بیان.   

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

https://chat.whatsapp.com/GeJVGCrTcvQ9sRlr4rOYI3.   

١۶سالگی عاشق شدم ١٨ سالگی اسمت اومد تو شناسنامم و شدی همه وجودم بعد از ٨ سال زندگی ثمره عشقمون رو تو دلم کاشتی و وجودمو کامل کردی ولی حیف که زود از دستش دادم 😢خدایا شکرت ک هستی 🙏 دوباره بیارش تو دلم 😔 مرسی خدا جون ک بعد دو سال به حرفم گوش کردی و بهترش رو تو دلم کاشتی🙏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منن۳/۲۶ ینی من۱ فروردین مامان میشم هنوز نرفتم غربالگری هفته دیگ میرم خواستم ببینم کی نی نیم ب دنیا م ...

انشاالله سالم وسلامت بغل بگیریش. سونو بهت تاریخ احتمالی زایمان رو میگه

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹
واتساپ شوهرم مخالفه، میگه شماره معلومه🤕  تل هم که کلا مخالفه ندارم😐😕

معلوم باشه چ اشکالی داره