2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از 80 روز از زایمان😢😢😢کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 31 پست
فایده نداشت  سویق عدس برام

باید چندبار بخوری نه یک بار

گل گاوزبان رو انجام دادی؟ 

دکتر رفتی شاید مشکلی هست

اگه مشکلی نباشه با همین کارا حل میشه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید چندبار بخوری نه یک بار گل گاوزبان رو انجام دادی؟  دکتر رفتی شاید مشکلی هست اگه مشکلی نب ...

دکترم گفت اگه لخته دفع میکنی باید سونو بری والا طبیعیه

گل گاو زبان خوردم چند روزی  اون هم اثر نداشته 

سماق و هم تنها امتحان کردم جواب نداد ولی با بومادران امتحان نکردم  دم کنم؟

سماق رومی یعنی سماق و تخم گشنیز یه لیوان سماق با تخم گشنیز پودر می کنی با دو لیوان اب میزاری ابش جمع بشه صبح ناشتا یه لیوان میشه بخوری

📌متولد ۷۷ نیستم 
سماق رومی یعنی سماق و تخم گشنیز یه لیوان سماق با تخم گشنیز پودر می کنی با دو لیوان اب میزاری ابش جمع ...

آهان اینطوری و نه  ولی این و هم امتحان میکنم

توصيه ی آیت الله  تبریزیان که سماق و میذاری زیر نور ماه و.... جواب نگرفتم 🙏🙏🙏

😂😂😂من تیرماه زایمان داشتم تا دی ماه خونریزی داشتم.لکه نه ها

خونریزی

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
واااااای الهی الان بهتر شدید؟ 

عاره الان بچم سه سالشه

سال ۹۷ این اتفاق افتاد

بعد کلی دکتر و سونو متوجه شدن اندازه یه نخود جفت مونده تو

اون درومد،دستگاه گذاشتم دوماهم بخاطر اون خونریزی داشتم،رفتم اونم دراوردم تا بهتر شدم.درواقع تا عید ینی ۹ ماه خونریزی داشتم

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
😂😂😂من تیرماه زایمان داشتم تا دی ماه خونریزی داشتم.لکه نه ها خونریزی

حالامن دی ماه زایمان کردم تا پاییز سال بعد خونریزی شدید  شنیدن کی بود مانند  دیدن  هزار تا دکتر رفتن تا حد مرگ سونو وآزمایش هیچی نشون نداد  انواع دارو آمپول برام نوشتم مصرف کردم با داروها طب اسلامی خوب شدم 

📌متولد ۷۷ نیستم 
از ترکیب هر دو یک لیوان؟؟؟؟؟ 

اره یه لیوان با دو لیوان اب بزار زیر آسمان تابا ستاره ها درگیر بشه اگه بزنی تو نت هم نوشته تاثیر داره من گوش گرفتم گذاشتمش شب تا صبح در باز زیر ستاره ها بعد صبج جوشوندمش ابش جمع شد ناشتا خوردمش به زور ولی مجبور  شدم

📌متولد ۷۷ نیستم 
حالامن دی ماه زایمان کردم تا پاییز سال بعد خونریزی شدید  شنیدن کی بود مانند  دیدن  هز ...

خیلی بد بود واقعا

بدترینش هم این بود که از نمازم افتادم

منی که نماز قضا نداشتم

شوهرمم ک نگم برات