2777
2789
عنوان

کرجی ها بیان.. بخدا میترسم دیگه

278 بازدید | 33 پست

رعدو برق شدید طوفان شدید جوری که خاک و بلند کرد نشون تو خونه.. رفتم لباس پوشیدم بخدا احساس میکنم الان شیشه پنجره هامون خورد بشه.. یا الله این دیگه چیه من نزدیکای کمالشهرم.. خدا کمک کنه

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

نترس

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاییزه دیگه ترس نداره

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

یعنی خوابیده بودم یهویی بیدار شدم با شوهرم پنجرموم باز بود از ترس الانم دست و پام تکون میخوره

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
نترس هر سال اتفاق می افته. برای تغییر اب و هوا ی گرم و سرد هست خدا کنه بارون حسابی بیاد هوا خنک تر ب ...

اخه اینجوری..یه لحظه گفتم تموم شیشه هامون خورد شد... بخدا گلوم بوی خاک میده خونه پر شد از خاک.. 

اينجا فقط رعد و برقه الان بچه هام توو كوچه ميترسن😔

کجایی دقیقا 

نترس ،چیزی نمیشه

رفتم مانتو و روسری پوشیدم میگم شاید باورتون نشه شوهرم گفت برو لباس بپوش اتفاقی افتاد حداقل لخت نباشیم خدا راشکر انگاری اینجا ردش کرد

یعنی خوابیده بودم یهویی بیدار شدم با شوهرم پنجرموم باز بود از ترس الانم دست و پام تکون میخوره

خونه ما میلرزه😖😖قلبم اومد تو دهنم رعدو برقا خیلی شدیده

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
رفتم مانتو و روسری پوشیدم میگم شاید باورتون نشه شوهرم گفت برو لباس بپوش اتفاقی افتاد حداقل لخت نباشی ...

اینجا هنوز ادامه داره، بارون هم اومد؟ 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

منم باردارم ترسیدم سردرد گرفتم اسید معدمم رفته بالا 😭

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
خونه ما میلرزه😖😖قلبم اومد تو دهنم رعدو برقا خیلی شدیده

دقیقا خیلی بده.. منم هنوز خودمو جمع نکردم از ترس.. خدا امسال خودش رحم کنه هر سال بدتر میشه