2777
2789
عنوان

جدا شدیم💔

286 بازدید | 16 پست

پنج سال باهم بودیم از دو شهر متفاوت و تقریبا دور و قصدمون ازدواج بود

اولاش خیلی خوب بود ولی یهو بی منطق ،عصبی و خودخواه شد

خیلی باهاش راه اومدم خیلی از جاها شخصیتم خورد شد اما چون دوستش داشتم تحمل کردم ب جایی رسیدم ک با عقل و قلبم درگیر بودم و آخرش تصمیم گرفتم ازش جدا شم و بعد از آخرین دعوامون دیگه جوابشو ندادم اوایلش عصبانی شد ک چرا جوابشو نمیدم و حق ب جانب برخورد کرد بعدش دوبار بیخیالم شدو بلاکم کرد منم ی جورایی داشتم کنار میومدم با نبودنش ولی بار آخر بعد از یک هفته دوباره پیام دادو اینبار غرورشو کنار گذاشتو گفت ک بدون من نمیتونه گفت دو روز دیگه میخواد بلیط بگیره و بیاد ب دیدنم و من بازم جواب نمیدادم چون فک میکردم دروغه

ولی امروز اومد و من نرفتم پیشش و همچنان جوابشو ندادم بعد از دوساعت بلیط گرفتو برگشت...

اون آدم مغرور چهارده ساعت راهو کوبیدو اومد ب دوستام رو زد بهم التماس کرد ک باهاش حرف بزنم اما من...

من بعد از یک ماه سکوت فقط بهش پیام دادم ک نمیخوامت...

من شکستمش...

و میدونم ک تا آخر عمرم حسرت اینو میخورم ک چرا امروز حداقل نرفتم ببینمش و حرفشو باور نکردم...

دلم داره میترکه

تقصیر خودته نمیدونم چرا تصميمای الکی میگیرین

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار ممکنو کردی از الان میفته دنبالت

گفته نمیخوامت 😐

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
بگه.اون جری تر میشه تا بدستش بیاره

اره شاید اخه اون هم با خودش میگه وقتی نمیخواد منو من چرا تلاشی کنم