2777
2789

با۴۰۳۰تماس گرفتم باتوجه ب علائمم گفتن ۹۰درصد کروناس

با دکترم حرف زدم میگن چون بیماری ناشناختس اطلاعی ندارن، کسی تجربه داره یا تو آشناها دیده؟ جنین سالم باشه؟ خودم خوبم فقط نگرانه پسرمم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

من همون اوایل بارداریم شوهرم گرفته بود از دکترم پرسیدم گفت مواظب باش تو نگیری مشکلی برای جنین پیش نمیاد ولی مساله اینه دارو نمیتونی بخوری

علائمت به جز بویایی و چشایی چیه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون اوایل بارداریم شوهرم گرفته بود از دکترم پرسیدم گفت مواظب باش تو نگیری مشکلی برای جنین پیش نم ...

یعنی برا جنین خطری نداره؟ من اول سرماخوردگیه خفیف بعدم بویایی و چشاییمو ب کل از دست دادم، یعنی تب نداشتم خداروشکر بدون دارو خوب شدم فقط برا پسرم نگرانم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰
یعنی برا جنین خطری نداره؟ من اول سرماخوردگیه خفیف بعدم بویایی و چشاییمو ب کل از دست دادم، یعنی تب ند ...

نه نگران نباش ان شالله که هیچ طوریش نیست خداروشکر که خفیف هم گرفتی فقط خودتو تقویت کن 

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

یعنی برا جنین خطری نداره؟ من اول سرماخوردگیه خفیف بعدم بویایی و چشاییمو ب کل از دست دادم، یعنی تب ند ...

حالا خوبی دیگ خوب شدی؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
حالا خوبی دیگ خوب شدی؟ 

اره خداروشکر