2777
2789

ادم اول میزاد میگه دیگه عمرن بعد چن سال یادش میره فک کنم میاره منم بلایکید بخونم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه پسر سه سال و دوماهه دارم و دیگه نمیخوام بیارم ولی شوهرم ۷ ماهی هست بیچارم کرده بس که غر زده میگه یکی دیگه بیاریم

ولی من خیلی مرددم

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
ادم اول میزاد میگه دیگه عمرن بعد چن سال یادش میره فک کنم میاره منم بلایکید بخونم

ولی تو خانواده و آشناهای ما هیچ کدوم یادشون نرفت طفل معصوم ها تنها موندن پسر سالشه یه دختر12 سالشه یه دختر 6 ساله یه پسر 15 ساله 

من یه پسر سه سال و دوماهه دارم و دیگه نمیخوام بیارم ولی شوهرم ۷ ماهی هست بیچارم کرده بس که غر زده می ...

منم دخترم 2ماه دیگه 3سالش میشه خیلی مرددم که برای بچه ی دوم سال دیگه اقدام کنم یا نه

الان راضی هستین که دوتا شدن؟برای شما سخت نشد؟

همه میگن خوشبحالت 

راستش خودم خیلی وقتا خسته میشم 

ولی وقتی فکر میکنم که با هم بزرگ میشن و همبازی و هم سن و سال هستن خیلی حس خوبیه 

جدا از سن و سال،دوتا بودن برا خودشون خیلی بهتره

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
ولی تو خانواده و آشناهای ما هیچ کدوم یادشون نرفت طفل معصوم ها تنها موندن پسر سالشه یه دختر12 سالشه ی ...

خواهر برادر منم تک فرزندن بچه هاشون منو شوهرم تصمیم داشتیم دوتا داشته باشبم اولیو اوردم جفتمون پشیمون شدیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من خودم ی خواهر دارم که 9سال ازم کوچیکتره اما ترجیح میدادم تک فرزند باشم از بس که منو ومامان بابامو عذاب میده،مامان بیچارم هر روز آرزوی مرگش رو میکنه اونو که دیدم میگم تک فرزند باشه بهتره