ادم اول میزاد میگه دیگه عمرن بعد چن سال یادش میره فک کنم میاره منم بلایکید بخونم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی تو خانواده و آشناهای ما هیچ کدوم یادشون نرفت طفل معصوم ها تنها موندن پسر سالشه یه دختر12 سالشه ی ...
خواهر برادر منم تک فرزندن بچه هاشون منو شوهرم تصمیم داشتیم دوتا داشته باشبم اولیو اوردم جفتمون پشیمون شدیم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
من خودم ی خواهر دارم که 9سال ازم کوچیکتره اما ترجیح میدادم تک فرزند باشم از بس که منو ومامان بابامو عذاب میده،مامان بیچارم هر روز آرزوی مرگش رو میکنه اونو که دیدم میگم تک فرزند باشه بهتره