2777
2789
عنوان

صابخونه دو تومن اجاره کرده 3 تومن چقد بعضیا نامردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملکشونه چیه عزیزممم باید دولت یه غلطی بکنه  رسانه فرهنگ سازی کنه  اگه قرار باشه هرکی جا ...

دولت اگر قرار بود غلطی کنه که مملکت ب این روز نمی‌افتاد. همین دولت اینکارو کرده ک مردم سر همو میبرن. 

50 درصد باید 550 میومد رو اجاره. الان بگی قانون میگه خالی کن

خوب وقتي بالاتر از قيمت واقعيش ميگيره بايد بلند بشي فقط اون خونه نيست كه برو جاي ديگه كه قيمت مناسب ميده

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
با این کارای خوابیده چجوری درمیاد آخه.

کارای کامپیوتری تو کرونا خداروشکر مشکل زیادی واسش پیش نیومده

ولی میگه ۷۰۰ پیش، واقعا زیاده

احتمالا خالی کنیم، بریم یه جای دیگه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
بخدا این پولهایی ک ما بی رصایت از رو اجبار میدیم آخرش پول دوا دکتر

نه شما مقصری ن صاحب خونه خدا باعث‌و بانی این گرونیو از بیخ ورداره

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
تو تهران اجاره ها ماهی ۱۰ ۱۵ تومنه ما واسه کارمون، یه جارو اجاره کردیم، ۴۰۰ پیش ماهی ۱۰، جای خیلی ت ...

نمیشه برین کرج اونجا واقعا بهتره نسبت به تهران اصن ماهی ۱۵عو از کجا میارین خدا صبر بده کلی چیزمیز میشه باهاش خرید

خوب وقتي بالاتر از قيمت واقعيش ميگيره بايد بلند بشي فقط اون خونه نيست كه برو جاي ديگه كه قيمت مناسب ...

گشتم زیر 4 تومن نیس خونه با این شرایط تازه هزینه جاب جایی و قرارداد و کوفت و... هم روش. خدا خودش کمکمون کنه

نه شما مقصری ن صاحب خونه خدا باعث‌و بانی این گرونیو از بیخ ورداره

میدونی اگ نداشت و برا خرج زندگیش بود نمیسوختم پول سفر خارجی‌ از جیب امثال من درمیاره. سالی چن ماه سوئد و دانمارک اینور اونور.

گشتم زیر 4 تومن نیس خونه با این شرایط تازه هزینه جاب جایی و قرارداد و کوفت و... هم روش. خدا خودش کمک ...

يعني صاحبخونه اتون زير قيمت منطقه خونه اشو داده ؟وقتي ميگي تو اون منطقه زير چهار تومن نيست صاحبخونتون سه تومن كرايه ميخواد يعني قيمت خوبي گفته ديگه

يعني صاحبخونه اتون زير قيمت منطقه خونه اشو داده ؟وقتي ميگي تو اون منطقه زير چهار تومن نيست صاحبخونتو ...

الان ما خالی کنیم میده 4 تومن. چون تمدید دیگه روش نشده 2 تومن بیاد روش. چون تو کرونا گفتن کسی تخلیه نکنه بخاطر اونه

میدونی اگ نداشت و برا خرج زندگیش بود نمیسوختم پول سفر خارجی‌ از جیب امثال من درمیاره. سالی چن ماه سو ...

اونكه پولش رو چيكار ميكنه و وضعش خيلي خوبه كه خدايي به شما ربطي نداره بالاخره مال و اموال داره ميخواد استفاده كنه اگر ملكش رو بالاتر از قيمت و نره مصوب اجاره ميده حق با شماست اما اگر به قيمت منطقه داره ازتون اجاره ميگيره ديگه اين توقع زياد شماست خوب ملك و املاك زياد داره مال من و شما رو كه نحورده مال خودشه استفاده اشو ميبره

الان ما خالی کنیم میده 4 تومن. چون تمدید دیگه روش نشده 2 تومن بیاد روش. چون تو کرونا گفتن کسی تخلیه ...

آخه 4 تومن اجاره؟ کی میتونه بده مگه درآمده چقدره با این اوضاع داغون. تورم فقط واس صابخونه هاس برا ما نیس انگار

نمیشه برین کرج اونجا واقعا بهتره نسبت به تهران اصن ماهی ۱۵عو از کجا میارین خدا صبر بده کلی چیز ...

کار ما وابسته به یه سری ارگان های خاص هست و خیلی ارتباط داریم باهاشون، رفت و امد تا کرج خیلی طولانی میشه و اذیت میشیم

حالا باید ببینیم چیکار میشه کرد؟

شاید وام بگیرم، فعلا تا شهریور وقت داده 🙁

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !