2777
2789
عنوان

صابخونه دو تومن اجاره کرده 3 تومن چقد بعضیا نامردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
اونكه پولش رو چيكار ميكنه و وضعش خيلي خوبه كه خدايي به شما ربطي نداره بالاخره مال و اموال داره ميخوا ...

اگ قرار ب مال خودش مال خودش باشه ک سنگ رو سنگ بند نمیشه این چ فکریه پس چرا ما دوتومن درآمد داریم میان مالیات خفت میکنن میگیرن. مگه ب مال خودمه. جامعه باید قانون داشته باشه متناسب با حقوق مردم اجاره تعیین کنه ن ک مال خودمه مال خودمه بکنه

کار ما ک اوضاع خوبی نداره

ای بابا

امیدوارم زودتر حل بشه و تو کارتون موفق باشید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا امیدوارم زودتر حل بشه و تو کارتون موفق باشید

ممنون. بلاخره این روزام میگذره آخر همه ادمام دو متر جا تو قبرستون اینقد حریص بودن نمیدونم واس چیه واس اینکه یکم بیشتر بخوره.

ممنون. بلاخره این روزام میگذره آخر همه ادمام دو متر جا تو قبرستون اینقد حریص بودن نمیدونم واس چیه وا ...

فکرشو نکن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
انشاا... زودتر خونه دار میشین🌷

شرکته 😂

رو خونه انقدرا نمیکشن، چون تجاری هست ساختمون انقدر اذیت میکنن 😬