2777
2789
عنوان

صابخونه دو تومن اجاره کرده 3 تومن چقد بعضیا نامردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست

ما هرکدوم ۱۰۰اضافه کردیم با اینکه کل خرج زندگیمونو مامانم با این اجاره ها میده 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مملکت بی در و پیکر شده تقریبا  چند روز پیش پنیر 11 تومنی شده 17  تا بزرگترین چیزهاا ...

خیلی وقته  پنیر روزانه شده ۱۹ تومن واسه دو سه روز دو نفر میشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ن بابا میلیاردر 6تا واحد داره دوتا باغ داره ولی سیرمونی نداره. آدم انصاف داشته باش خوبه اگ احتیاج دا ...

خدا هدایتش کنه واقعا بی انصافیه

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

البته منظورم این نبود ۱ تومن اضافه کردن رو اجاره چیزی نیست. همونم واقعا فشار میاره به آدم اونم توی این اوضاع . فقط خواستم بگم صاحبخونه ما نامرد تر بود. واقعا اذیت شدم با یه نوزاد واقعا سختم بود

[QUOTE=154096149]چخبره شما کجای شهرین ینی ماهی ۳ میگیره؟خوب متوجه نشدم...نمیشه برین جای دیگه شهر [/QUOTE

25 گیش دوتومن اجاره بود الان میگه 3 تومن اجاره. وسط شهریم خیلیم بالاشهر نیس والا

ملک‌ خودش پس بده صد میلیون عجب استراتژی قانون باید باش بالاسرش ک کل مشکلاتش با ی ملک حل نکن

قانونا بايد ٢٥ درصد اضافه كنه بيشتر حق نداره فكر كنم صاحبخونه شما سي درصد اضافه كرده درسته؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
برو خداروشکر کن مال ما ۵۰ پیش و ۱۵۰۰ اجاره بود سال بعدش یکی جدید صاحبخونمون شد گفت ۱۲۰ پیش و ۲۵۰۰ ا ...

سخته واقعا ته نامردی ب خدا پول سفرای خارجی‌ از جیب منو شما باید دربیاد

ملک‌ خودش پس بده صد میلیون عجب استراتژی قانون باید باش بالاسرش ک کل مشکلاتش با ی ملک حل نکن

قانونی وجود نداره متاسفانه و اگرم اعمال بشه برای افراد ضعیف اعمال میشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خدا برکت میده ب زندگیتون حتما

آره خدارو شکر  بد نیس 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
چخبره شما کجای شهرین ینی ماهی ۳ میگیره؟خوب متوجه نشدم...نمیشه برین جای دیگه شهر 

تو تهران اجاره ها ماهی ۱۰ ۱۵ تومنه

ما واسه کارمون، یه جارو اجاره کردیم، ۴۰۰ پیش ماهی ۱۰، جای خیلی تاپی هم نیست، بزرگ هم نیست،‌ 1۰۰ متره

الان میگه ۳۰۰ دیگه بذار روش، اجاره هم ۱۵ 🙄

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !