2777
2789
عنوان

صابخونه دو تومن اجاره کرده 3 تومن چقد بعضیا نامردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست
بمیرم  ی سیکل معیوب راه افتاده با این وضعیت همه داریم به هم فشار میاریم برای بقا الان از خود ...

گرونی برا همه است حالا مستاجربیچاره خرج نداره که باید جور خرجای صاحب خونه رو هم بکشه ..اینا انصاف ندارن عزیزم وگرنه اینقدر نمیکشن رو مبلغ اجاره

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسان بودن بحثش جداس واقعا ربطی ب تورم نداره

قبول دارم تو دیوار خونه قیمت مناسب پیدا نکردید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره تقصیر ندارن هم ملکشون ده برابر شده هم درآمدشون باید بشه

ملکشون ده برابر نشده نشده مثلا اگر قبلا ارزش ملک سی سکه بود الان کمتر از سی سکه است اگر قبلا با سه تومان اجاره میتونست یه سکه بخره الان با سه ماه اجاره میتونه یه سکه بخره

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم. 
تو منطقه ای ک ما هستیم الان نه پارسال دو تومن بود الان شده 4 تومن. 5 تومن آخه مردم چقد درآمد دارن من ...

خوب عزیز من بیا منطقه پایین تر بشین مجبور نیستی منطقه بالا زندگی کنی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ملکشون ده برابر نشده نشده مثلا اگر قبلا ارزش ملک سی سکه بود الان کمتر از سی سکه است اگر قبلا با سه ت ...

درآمده رو هم حساب کن ببین اگ سر ب سر اومد حق با تو هس قبلا درآمد اگ یک سکه بود الان شذه ربع سکه

مردم زورشون ب دولت نمیرسه و سر همدیگرو میبرن. ب جون هم میفتن متاسفانه

همسایه مادرم یه زن وشوهرمومن رنج دیده

یه مستاجردارن درآمدشون ازونه شوهره آژانس کارمیکنه یعنی صاحبخونه

غذابپزه میبره برامستاجر

دیدوضعشون بده پول نکشید خیلی کمک حالشونه

مادرم میگ خیری که ازین ببینیداز هیچ چیزدیگ نمیبرید

من واقعامیبینم بعضیا واقعامنتظرفرصتن تاحمله ورشن به مردم

ذات آدمی داغون شده

گیریم قعرجهنمن باید خون مردم وبمکن؟

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
خوب عزیز من بیا منطقه پایین تر بشین مجبور نیستی منطقه بالا زندگی کنی 

نمیشه دیگه کل کار و زندگیمون اونجاس بعدشم بری پایین‌تر سال بعدش با این وضعیت باید بریم حومه اخرشم چادر 😄

همسایه مادرم یه زن وشوهرمومن رنج دیده یه مستاجردارن درآمدشون ازونه شوهره آژانس کارمیکنه یعنی صاحبخو ...

دقیقا میگم بابا میلیاردر اصلا نیاز نداره ب این پولا

کوفت بخوره ایشالا ک سیرمونی ندارن 

اگ صابخونه هستین هرکی ک اینجاس تو رو خدا مراعات مردم بکنین بخدا یهو میبینین شرایط عوض شد زندگی بالا پایین زیاد داره همدیگه رو مراعات کنین.

ملکشون ده برابر نشده نشده مثلا اگر قبلا ارزش ملک سی سکه بود الان کمتر از سی سکه است اگر قبلا با سه ت ...

بازاون میتونه سکه بخره

مابدبخت بیچاره هاچی

ماهی ۲۰۰

۳۰۰بمونه براخوردوخوراک

سکه پپیشکش

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
نمیشه دیگه کل کار و زندگیمون اونجاس بعدشم بری پایین‌تر سال بعدش با این وضعیت باید بریم حومه اخرشم چا ...

والا سمت ما که  پایین شهرم نیست با دو تا سه تومن میتونی یه خونه خوب پیدا کنی 

منکه نگفتم بدو ته تهران منظورم اینه یه منطقه دوتا خیابون بیا پایین که زندگی برات سخت نباشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗