2777
2789
عنوان

قطع ارتباط خانواده شوهر

89 بازدید | 7 پست

کسایی با خانواده شوهرشون قطع ارتباط کردن

از عواقبش بهم میگید

من همه راهی امتحان کردم ولی دیگه به این نتیجه رسیدم قطع ارتباط کنم اگه رفت آمد کنم زندگیم از هم میپاشه

اما از اونطرف هم شوهرم چون من رفت آمد نمیکنم اونم با خونواده من نمیاد  اینو چطوری درست کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قطع ارتباط کردم عید تاحالا وای راحت شدم شوهرمم یه مدت خونه بابام نمیومد منم اجبارش نکردمتوام اجبا ...

منم اجباری نمیکنم اما الان نگرانیم برای یک ماه دیگه است روز مادره  اگه نیاد خب خیلی زشته  مامان من خیلی با شوهرم خوب و مهربونه خودش هم میدونه  مامانم دوسش داره  الان فکرم درگیر اینه چیکار کنم

ن قطع نکناین اوج بی سیاستیسرسنگین باش ،برو ولی قطع رابطه نه

من تا همین الانشم میرفتم سرسنگین بودم اصلا محلشون نمیذاشتم  اما دخالت ها و نیش کنایه هاشون اذیتم میکنه خیلی اعصاب روانم داغون میکردن و باعث بحث بین منوشوهرم میشن  یعنی به جز اونا ما هیچ مشکلی نداریم

من تا همین الانشم میرفتم سرسنگین بودم اصلا محلشون نمیذاشتم اما دخالت ها و نیش کنایه هاشون اذیتم میک ...

منم واقعا همین مشکل دارم

خیلی شوهرم دوست داشتم

ولی چون نمیتونست دربرابر خانواده ش ازمن مراقبت کنه 

بهشون اجازه توهین میداد باسکوتش

اما دیگه بریدم ازشون گفت اگه بخوای مانع رفت وامد هاشون بشی 

باید جدا شیم 

من فقط یک مدتی بودم باهاشون درتماس نبودم ولی مبرفتم سرمیزدم اخرسر مادرشوهرم یک فیلمی دراورد ادای سکته و....

باعث جدایی مون شد 

الان دارم کارای طلاقم میکنم

شوهرم شمشیر از رو کشیده