2777
2789
عنوان

صابخونه دو تومن اجاره کرده 3 تومن چقد بعضیا نامردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 98 پست

عزیز حق داری چرا ۱ تومن آخه کاش با صاحبخونه صحبت میکردی که اجارش سنگین کمش کنه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

والا مملکت بی در و پیکر شده تقریبا 

چند روز پیش پنیر 11 تومنی شده 17 

تا بزرگترین چیزهااااااااا

اگه ملتی تا خودشون نخوان. خدا هم کاری باهاشون نداره.. مردم. و دولت خودشون باید راهکار بدن و خودشون نجات بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زنه واقعا بعصی وقتا از هم جنسای خودم ناامید میشم

فرقی نداره مرد  و زن ذات ادم ا باید خوب باشه ،صاحبخانه من خیلی ملک داره اصلا دندون گرد نیست بعدم من تو شهر خودم بالاشهر میشینم به هر کسی میگم تعجب میکنه چرا جاتو عوض نمیکنی اگر میتونی یه جای بهتر ا قیمت مناسب پیدا کن البته خیلی اساس کشی سخته من پارسال اون صاحبخانه پول و برد بالا جام و عوص کردم خیلی اذیت شدم 

صاحب خونه چیکار کنه، مملکت خراب شده.  اونم خریده ک منبع درآمدش بشه دیگه. اگر اونایی که دارن رع ...

عوضی ترازین صاحب خونه ی بدهیچکس نیس

بلانسبت خوباش

بیشترصاحبخونه ها مال وملکشون زیاده

ماقراردادمون تموم نشده بود ۴۰میلیون روپول پیش کشید۲تومنم اضافی براگرونی خونه میخواست میگفت بایدحساب کتاب کنم چون قیمت پارسال پول دادی

الهی خیرنبینن وسط کرونابخاطرنبودپول ماروانداخت بیرون بابچه کوچیک چندهفته کارم گریه بودخونه نبود

خودشم باغ داره دام داره چندتابوتیک ومرغ فروشی داره

خداجوابشوبده اومدیم جای کوچیک وخیلی ارزون

طفلی همسرم نمیومد 

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
عزیز حق داری چرا ۱ تومن آخه کاش با صاحبخونه صحبت میکردی که اجارش سنگین کمش کنه

نفهمه بابا ی میلیاردر نفهم شوهر ی ارث کنده گزاشته براش مفت خورده خوابیده نمیدونه زندگیا چقد سخته

همینجوری ملکشون ده برابر شده دیگه بسشون نیس تورم مال مستاجر و الا ک تورم ب نفع ایناس

وقتی اقتصاد مملکت بهم میریزه همین میشه. مردم زورشون ب دولت نمیرسه، به مردم ک میرسه. 

قیمت اجاره هم مشخصه دیگه، اگر انصاف نداشته باشن نمیشه کاری کرد. ملکشونه و صاحب اختیارن

عزیزم مجبورت که نکردن ناراحتی خونتون رو عوض کن بعدشم مطمئن باش بیشتر از عرفش نکشیده روش

هه

چه خوش خیالی

انقدرملس میکشن روش

باید۲۰درصدبکشن ۸۰درصدکشیدن روش

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّد و آلِ مُحَمَّد وَعَجَّل فَرَجَهُم🌺🍃                                        ماملت امام حسینیم
نفهمه بابا ی میلیاردر نفهم شوهر ی ارث کنده گزاشته براش مفت خورده خوابیده نمیدونه زندگیا چقد سخته

حق داری بهش بگو تو این شرایط کردونا اوضاع همه خرابه 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
هه چه خوش خیالی انقدرملس میکشن روش باید۲۰درصدبکشن ۸۰درصدکشیدن روش

آره قانونا 20 درصد ولی کو قانون. 

اونایی ک اعتراص میکنن چیزی نکشیده احتمالا عین همین صابخونه های بی رحمن ک دنبال پول مفتن. مگه حقوقا رو چن درصد اصافه کردن ک 50 درصد کرایه اضافه بشه