2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین اتفاق برای یکی از نزدیکان ما افتاد 

شوهرش متخصص چشم ماهی یه پنجاهی تو دستش نمیزاره حلقه و جشن عقد هم خود دختر از پول خودش خرید 

ولی دیگه جشن عروسی گرفت خونه هم از خود داماده

دارن از یتیم بودنش سو استفاده میکنن. به دوستت بگو بعدا که برات نمیخره هیچ همین خونه هم که مال خودته ...

نمیدونم والا 

وای من اصلاً آدمی نیستم که بخوام از همین الان دو به هم زنی کنم 

خودش عقل داره بچه که نیست من بهش خط بدم😞🎈

چیکار زندگی بقیه داری شاید خودشون راضین این چیزا خوشبختی نمیاره حتما نخواسته خودش شمامم بیشتر از این ...

نه نه من چیی نگفتم بهش اتفاقاً خودمو خوش حال نشون دادم و تشویقش کردم ولی ته دلم ناراحت شدم

یه کم مشکوکه من باور ندارم پزشک منشی خودش بگیره ببین وخترمن هم دوستش پدرش پزشک بود ولی مادرش پرستار ...

دوستم داره کار میکنه و درس میخونه 

خودش در آینده میشه پزشک 

دانشجوی سال پنجم پزشکیه

ولی برای دراوردن مخارج زندگیش مجبوره کار کنه 

پدر و مادرش به رحمت خدا رفتن

دوستم داره کار میکنه و درس میخونه  خودش در آینده میشه پزشک  دانشجوی سال پنجم پزشکیه ولی ...

خوب پس قابل قبوله موفق باشه خوشبخت باشه 

انشاالا که برا تو گزینه خوبی بیاد 

خانواده ی شوهرش که فرق نذاشتن، همون پول رو دادن منتهی اینا عاقلانه سرمایه گذاری کردن، مطب گرفتن.

دیگه حلقه و جشن و....تضمین کننده ی خوشبختی نیست، انشالله کنار هم آرامش داشته باشن وخوشبخت بشن.

به نظرم شما تو کارشون دخالت نکنین بهتره..داداش اون اقا داشته خریده برای خانمش ..خودشون از شرایط مالی ...

عزیزم من گفتم تو پستای قبلی 

تشویقش کردم و گفتم این چیزا خوشبختی نمیاره

این ناراحتی حس ته قلب خودم بود 

من اصلاً بلد نیستم دو به همزنی کنم و از همین الان تو زندگیشون فتنه و آشوب بندازم 

چون معتقدم ممکنه هرحرف از جانب من روش اثر بزاره و باعث بحث و دعوا بینشون شه

تا تهش بخون  دارم میگم من حتی فکر کردن به این موضوع هم آزارم میده

اره ببخشید الان دیدم. 

شاید دوستتم اینجوری حالش بهتره ولی ببین اگه انتخابش صرفا احساسیه خب خیلی مشکل ممکنه پیش بیاد بعدش میفهمه خدایی نکرده چقدر اشتباه بوده این قناعتا و کنار اومدنا

ان شاالله که خوشبخت بشه

امیدوارم لیاقت این همه مهربونی رو داشته باشه فقط🙏

واقعا همینه باید طرف لیاقت داشته باشه و همیشه این رو گوشه ذهنش داشته باشه و متاسفانه انسان فراموشکار هست و بعد مدتی که زندگی روتین و عادی شد همه چی پاک هم نشه خیلی کمرنگ میشه و فقط حسرت میمونه که چرا من اینکارو کردم..این نطر شخصیه منه عزیزم..ایشالا همه در کنار هم خوشبخت باشن😍

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊