2777
2789
عنوان

از دیشب که با دوستم حرف زدم حالم یه جوریه مخم داره دود میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 121 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اونور جاری و برادرشوهرش همزمان با اینا میخواستن عقد کنن که خونواده شوهرش معتقد بودن براشون بد یوم ...

خب هر کسی ی معیاری داره لابد اونا فرق دارن

میگه کجا خوشه؟؟ میگه اونجا که دل خوشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خیلی هم نباید کوتاه اومد بنظرم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خندیدم گفتم دکترا که پولدارن یعنی شوهر نمیتونست  یه حلقه طلا بگیره برات؟؟🎈 گفت تازه مطب خریده ...

دارن از یتیم بودنش سو استفاده میکنن. به دوستت بگو بعدا که برات نمیخره هیچ همین خونه هم که مال خودته شوهرت به اسم خودش میکنه

خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت. 

یه کم مشکوکه من باور ندارم پزشک منشی خودش بگیره

ببین وخترمن هم دوستش پدرش پزشک بود ولی مادرش پرستار بوددختر خاله خود مردبود پیش شوهرش کار میکرد من میرفتم مدرسه همیشه ازش تجلیل میکردن که به مدرسه کمک زیاد میکنه