2777
2789
عنوان

ازش بدم میاد😔

4484 بازدید | 320 پست

مامانمو میگم بعد از یک ماه امروز اومدم خونشون اولش ک سره خریدن سیسمونی باهام بحث کرده ک فلان جا نمیریم گرونه و اینو نخر ب کارت نمیاد اونو نخر جات تنگه هیچی نگفتم رفتیم صبحونه بخوریم داداشمو صدا کرده همه چیو گذاشته جلوش منم نون پنیر خوردم شکمو نیستم ولی مهمونش ک هستم هیچوقت بهم احترام نمیذاره هیچوقت ب حرفم گوش نمیده اصن براش مهم نیستم منم دختر دار شدم ولی هیچوقت نمیزارم ازم ناراحت شه بخاطره اینکه دختره هیچوقت دسته کمش نمیگیرم😢

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
عزیزم فدای دلت بشم😔😔مادره  دیگه‌باید احترامشو‌داشت

هیچ مادری در حقم نکرده من چیزیش نگفتم فقط دوسه تا لقمه با بغض خوردم رفتم کنار

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبحونتو بخور برو ناهارتو بخور برو شامم هیچ وقت واینستا وقتی اخلاقشونو‌میدونی دیر به دیر برو چندین ساعتم بیشتر نمون برای رفع دلتنگی...برای سیسمونی ام من جات باشم میذارم هرجا خودش گفت بریم کم و کسری هارو خودم میگیرم 

ای خدا 🥺 اینجور مادرا رو میبینم و میشنوم چقدر ناراحت میشم😢

قلبم درد گرفته از اینکه این حجم از بی احساسی رو کجاش جا داده من ک کاری باهاش نداشتم هیچوقت فقط چون من دخترم😔

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
از خانوادت انتظار خرید سیسمونی نداشته باش اونم تو این وضعیت اقتصادی

از شوهرم انتظار داشته باشم؟۴ ساله داره سرکوفتم میزنه بخاطر جهیزیه درب داغونم بنظرت منم ظرفیتم تا یه حدی نیست؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍