عزیزم من توهین نکردم گفتم کلی همکار آقای متاهل اصفهانی دارم که اهل نماز روزه ان ولی از اون طرف به د ...
من اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم، زیاد با حرفتون موافق نیستم،همونقدر که تو اصفهان مرد متاهل که ممکنه همچین کاری بکنن هست تو شهرای دیگه هم هست،حالا به خاطر چند نفر یا شایدم همون یه نفر که شما دیدی نمیشه کل مردم یه شهرو زیر سوال برد،من خیلی چیزایی که از اصفهانیا میگن انصافا دیدم که اصلا درست نیست و صرفا چند نفر ویژگی های چند نفر از اطرافیانشون رو به کل مردم نسبت و تعمیم دادن، با این حرفا و تعمیم دادنا خودمونو مدیون کل مردم یه شهر میکنیم🌹
من کاری به پوشش و باز و بسته بودن شهر ها ندارم ولی واقعا شیراز قشنگه جز مهربونی و صفا از مردمش ندیدم . زیاد اومدم شیراز .. کوردها رو هم خیلییییی دوس دارم واقعا مهمون نوازن کلا جنسشون رو دوس دارم .. کردهای سنندج واقعا خوشگلن .. یزد هم خیلی شهر دلنشین اروم و باصفایی ه
از نظر تیپ افتضاح هم تهران بودم هم شیراز ولی شهری به اسم یاسوج نوبره بخداااااا،،،،داااااغونه بخداااا ...
🙄🙄😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀