2777
2789
عنوان

باز ترین محیط برا کدوم شهره

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 299 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چهارشنبه سوری تو شیراز بودم کیف کردم 

همه جا آهنگ و شادی و ارکست و رقص 

اونوقت اینجا ترقه وانفجار و کپسول اتیش و خمپاره

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

ولی من مسافرت بادوستام رفته بودیم شیراز،واقعا با فرهنگن هم دختراش هم پسراش

اصلا مزاحم نشد بیرون بر عکس شهرای دیگه

پسراش هم به شدت خوشگلن😁

ولی اصفهان با اینکه خوشتیپ تر از شیرازن ولی پسراش خیلی مزاحم میشدن😐

ولی من مسافرت بادوستام رفته بودیم شیراز،واقعا با فرهنگن هم دختراش هم پسراش اصلا مزاحم نشد بیرون بر ...

محیط شیراز بازه اصفهان بسته

علت تجربه شما اینه

من ی چهارشنبه سوری تو شیراز بودم کیف کردم  همه جا آهنگ و شادی و ارکست و رقص  اونوقت اینج ...

بله شیراز با کل ایران سیستمش فرق داره

البته به رشت، یاسوج، اهواز ،تهران شبیه هست تا حدی