2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه خواهش میکنم. بیاین آرومم کنین. داداشم با....

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 74 پست

چن سالته

چ صداهای میاد😪

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شنیدن صداها ک بنظرم وحشتناکه.ولی بخاطر حرف بقیه خودتو اذیت نکن مخصوصا ک تو کاری نکردی پس نگران نباش

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟

پیش خودت نگه دار

ولی یه جوریم بهشون حالی کن صدا منتقل میشه بعدا

در هر حال کار خلافی نیست نیازی هم نیست شما فهمیدی بقیه هم بفهمن

پاشو یه آرام بخش بخور اروم شی 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

خوب اونا الان دارن کارشونو میکنن

ما هم تو نی نی سایت می چرخیم 

چه کاری ازمون بر میاد ؟

بعدم مردم مگه میان چک میکنن زنداداشتو؟

عجب بابا 

کولرو روشن کن صدا نشنوی بخواب استرست بره

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

نگران نباش. فکر همه جاشو کردن. حالا فک کردی هر شب ک میان جدا میخوابن روزاش دعای توسل میخونن😐😐

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

درسته گفتی حای من باشین 

ولی بخدا ک نمیشه جات باشم 

اصلا چیزی ک گفتی عجیبه هااا شاخام زد بالا 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊