2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه خواهش میکنم. بیاین آرومم کنین. داداشم با....

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 74 پست

ای وای دلم براشون سوخت 

چه نگهبانیم گذاشتن براشون😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باحالی استرس داری اون حامله نشه بنظر میاد ته تغاری هستی که به همه چی کار داری

نه ولی من اولین بارمه این صدا و می‌شنوم یه طرز اینقد واضح جوری که میتونم تصورش کنم. 

امضا وجود ندارد

اگه به یه کانال کولر راه داشته باشه به همه کانالها راه داره صدا😂😂 بی آبرو شدن رفت

بعد مگه دارن کشتی میگیرن؟!! فوقش بزن به کانال بگو هوي یواشتر ما خوابیم 

از همه عجیبتر برا من نگرانی دختر مجرد کم سنی هست که ابدا بهش ربطی نداره این مسایل و گوشاشم تیز کرده ببینه صدای چیه چکار میکنن 😐😐 واه بگی بخواب بچه وا عصبیم کردی 

بای

فقط خدا ...
نه ولی من اولین بارمه این صدا و می‌شنوم یه طرز اینقد واضح جوری که میتونم تصورش کنم. 

خودتو بزار جای اون دختر . اونم دوس داشت الان تو خونه خودش بدون استرس تو بغل شوهرش بخوابه . ولی مجبوره این استرس و بدبختی رو تحمل کنه. 

از همه عجیبتر برا من نگرانی دختر مجرد کم سنی هست که ابدا بهش ربطی ندارد این مسایل و گوشاشم تیز کرده ...

عزیزم من گوشامو تیز نکردم وقتی اصن نمیتونم بخوابم چیکار میتونم بکنم. قطعا اگه روم میشد همین الان میگفتم برید توی یه جای دیگه راحت کارتونو بکنین. به من اصن ربطی نداره مسائل اونا

امضا وجود ندارد
عزیزم من مجردم.و واقعا برام طبیعی نیس. بعدم برا احتمال باردار شدن میترسیدم. 

اخطار لغو کاربری      این سایت جای مطرح کردن این مسائل نیست    لطفا مراعات کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar