2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه خواهش میکنم. بیاین آرومم کنین. داداشم با....

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بالا بیارش پایین اگه روت میشه جلو داداشت

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
عزیزم داداشت بره با نامحرم و زن خراب باشه خوبه دیگه خیال فک و فامیلاتون راحت میشه

عزیزم من مجردم.و واقعا برام طبیعی نیس. بعدم برا احتمال باردار شدن میترسیدم. 

امضا وجود ندارد

دیگه کار از کار گذشت ولشون کن

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

تو چیکاره ای این وسط ای خدا صبر بدهههه فقط!!!یه جوری میگه انگار چه کار وخشتناکی انجام داده

خدایا همچین خانواده شوهر و خواهر شوهری از ما دور بفرما الهی امین

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

برای مردم زندگی نکنین لطفا همین مردم خودشون هزارتا کار میکنن ولی چنان با افتخار تعریف میکنن یا وانمود میکنن که دیگه جایی برای حرف بقیه نمیزارن

برای مشکلم یک صلوات بفرست

اینا همیشه بوده

شما نمیشنیدی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزیزم من مجردم.و واقعا برام طبیعی نیس. بعدم برا احتمال باردار شدن میترسیدم. 

نترس کلاس رفتن‌میدونن چیکار کنن

در ضمن بشه اصلا

حلال خداست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

واسه رابطع ی احتمالی داداشت با زنش طبقه ی بالا استرس داری؟🤐🤐

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️