2777
2789
عنوان

کسی هست رشته های پیراپزشکی و پزشکی قبول شده باشه در کنکور سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 43 پست
من دوستم خیلی  سبز داشت میگفت تو ی سطح هستن زیست خیلی سبز هم خیلی خوبه مخصوصا زیست یازدهم

من امسال واس دهم زیست نشرالگو و واس یازدهمم نشرالگو و واس دوازدهم گاج داشتم دوازدهم گاجش بی نهاااایت سخت بود شاید واس  پایه خیلی سبز گرفتم و واس دوازدهم خیلی سبز بعدش  خیلیم درسنامه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واس ریاضی سی دی تست واقعا احتیاج دارم واس ادبیاتم همچنین اینارو ازکجاتهیه کنم کتاب فروشیا دارن؟

سی دی ک کتاب فروشیا ندارن باید از تو دیوار بل قیمت بهتر پیدا کنی درباره ادبیات ب نظرم ک زبان فارسی و بیخیال شو خیلی وقت گیره در عوض لغت و قرابت و آرایه بخون

سی دی ک کتاب فروشیا ندارن باید از تو دیوار بل قیمت بهتر پیدا کنی درباره ادبیات ب نظرم ک زبان فارسی و ...

دیوار تاحالا چیزی سفارش ندادم ادم تواین کرونام میترسه😖

پارسال انقدر نکات درسی نوشتم تو کتابم شلوغ شده امسال چیکارکنم و اینک چ کتاب تستایی خوبه

کتاب شلوغش خوبه 

بستگی به سطحت داره 

ریاضی خیلی سبز و قلم چی سی سال خوبه 

فیزیک نشرالگو و قلم سی سال 

شیمی مبتکران و IQ

زیست IQ و خیلی سبز 

بازم بسته به سطحت داره 

دیوار تاحالا چیزی سفارش ندادم ادم تواین کرونام میترسه😖

نترس ضدعفونی میکنی من داداشم دوسال پیش گرفت ولی حیف نظام قدیمه ولی از تلویزیون میتونی سفارش بدی پشتیبانی هم میکنن برنامه هم میدن

نترس ضدعفونی میکنی من داداشم دوسال پیش گرفت ولی حیف نظام قدیمه ولی از تلویزیون میتونی سفارش بدی پشتی ...

وای ازتلویزیون سفارش دادم یکبار انقددورر اذیت شدیم هی زنگ میزدیم و.......بعد نمیوردن و خیلیم گرونه

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘😄فقط اینکه من واس فیزیک و ریاضی گاج دارم خوبه؟

اره اونم خوبه گاج کتاب خوبیه 

ولی واسه درصدای بالا توی ریاضی و فیزیک باید تستای چالشی حل کنی من خودم نردبام داشتم و واقعا سطحش بالا بود مث کنکور امسال کسی که تو گام دوم اون کتابو حل کنه قطعا میتونه موفق بشه اما مهم ترین تست تستای آموزشیه ک باید دفیق تحلیل بشه

تست اموزشی دیگه چیه خب

عزیزم وقتی یک مبحثی رو میخونی باید یه سری تست بزنی 

هنگام مطالعه کهمطلب برات جا بیفته و کامل درک کنی و مراحل بعدی تست های مروری هستش مثلا جلسه اول مطالعخ فیزیکه که همراهش  تست اموزشی میزنی به همراه خلاصه برداری بدای روز های اخر کنکور و تا ۳ جلسه بعد تست مروری میزنی که قبل زدن تست یک مرور میکنی مطلب خونده شده رو و جلسات بعدی جلسه سنجش خودت هست و یه آزمونک میگیری از خودت که ببینی چقدر بلدی و بعد ازمون یه مرور سریع میکنی خلاصه هاتو