2777
2789

دوستان واقعا روش خوندن هردرس نمیدونم تروخدا کمکککککککک😨😨😨😨😨😨😨امسال سال اولم بود ک افتضاح دادم میخوام واس هزاروچهارصد بمونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

منم امسال کنکور دادم  البته خیلی هم نخواندم اما به نسبت خواندنم خوب جواب دادم بنظرم باید کتاب درسی رو خیلی خوب خوند و واسه هر قسمت تا میتونی تست بزنی تستای کنکور و سنجش و آموزشی های معتبر در حد کنکور نه اسان تر نه سخت تر 

ریاضی فیزیک فقط تست فقط 

زیست اپلیکشن آلا رو بریز تو گوشی زیست و عالی درس میده بعد کتاب تست و بخون و تست بزن

عمومی  ها زبان هر روز لغت بخون شبا تست قرابت بزن و آرایه 

دینی ی روز در میان 

عربی هم ی روز در میان ترجمه ها رو بخون و تست بزن 

خب درسنامه هارو چی بخونم؟من تست زدم خب چرابددادم😭😭😭😭😭

تست رو آموزشی بزنسوال 1 رو بخون حل کن 

برو پاسخنامه کاملشو بخونحتی اگه درست زده باشی

چندتا اینجور بزنی دستت میاد 

تست میزنی یه چیزی هم یاد بگیر

نکته های مهمو یه گوشه یادداشت کن مرور کن

تست رو آموزشی بزنسوال 1 رو بخون حل کن  برو پاسخنامه کاملشو بخونحتی اگه درست زده باشی چندتا ای ...

پارسال انقدر نکات درسی نوشتم تو کتابم شلوغ شده امسال چیکارکنم و اینک چ کتاب تستایی خوبه