بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست عزیز درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تست محور هستند و باید تست زیادی داده بشه اما درس هایی مثل دینی حفظی هستند باید تکنیک خواندن هر درس رو رعایت کنید من به شما پیشنهاد می کنم که برنامه ریزی خودتون رو طبق سیستم خودتون طراحی کنید به عنوان مثال بنده روزی دوتا درس میخوندم اما به طور کامل و مفید تعداد درس های خوانده شده مهم نیست و فقط کیفیت که مهمه زمان زیادی داری وقتی داری هر درسی رو میخونی تست های آموزشی را اصلاً فراموش نکن به عنوان مثال توی درس زیست حتماً هنگام مطالعه تست های آموزشی را حل کن که به طور صحیح مسائل توی ذهنت تثبیت بشه و تا زمان کنکور زیست رو ده بار دور کن تا ملکه ذهنت بشه درس هایی مثل فیزیک و ریاضی برای حرفه ای شدن حتماً تست های چالشی حل کن از کتاب هایی مثل کتاب نردبام خیلی سبز کمک بگیر و به طور مفهومی مطالعه کن اما قبل از تست های چالشی حتماً تست های آسان و متوسط را حل کند تا مطلب برات جا بیفته موفق و پیروز باشی و همیشه تصور کن که تو قطعاً موفق میشی