2777
2789
عنوان

کسی هست رشته های پیراپزشکی و پزشکی قبول شده باشه در کنکور سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 43 پست
ریاضی فیزیک فقط تست بزن بعد سه چهار ماه عالی میشی  شیمی کتاب و بخون و درسنامه بعدم تست  ...

مبتکران پایه نداریم ؟من خیلی سبز واس هرسه پایه دارم ک تستاشو تاحدودی حل کردم و شنیدم مبتکران خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ترجمه ده تا سوال میاد من اول ترجمه رو خوب میخونم بعد از اون میرم سراغ قواعد خوشبختانه ما نظام جدی ...

من واس عربی جامع خیلی سبز دارم درسنامش خیلی زیااااده وسواس پیدامیکنم کلشو میخونم بعد وقتم هدرداده میشه

مبتکران پایه نداریم ؟من خیلی سبز واس هرسه پایه دارم ک تستاشو تاحدودی حل کردم و شنیدم مبتکران خیلی خو ...

من مبتکران دهم بهمن بازرگانی دارم میخوام یازدهم و دوازدهم هم بخرم ب نظرم عالیه 

همین الان اپلیکشن آلا رو بریز تو گوشیت

ی کاری میکنه عاشق زیست میشی 

اینقدر خوب توضیح میده ک نگو

دوستم شیمی دو نگاه میکرد میگفت اونم خیلی خوبه 

موفق باشی عزیزم⚘

همین الان اپلیکشن آلا رو بریز تو گوشیت ی کاری میکنه عاشق زیست میشی  اینقدر خوب توضیح میده ک ن ...

اره اون یک زمان داشتم خوب بود مخصوصا زیست دوازدهم ک مشکل داشتم

دوست عزیز درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تست محور هستند و باید تست زیادی داده بشه اما درس هایی مثل دینی حفظی هستند باید تکنیک خواندن هر درس رو رعایت کنید من به شما پیشنهاد می کنم که برنامه ریزی خودتون رو طبق سیستم خودتون طراحی کنید به عنوان مثال بنده روزی دوتا درس  میخوندم اما به طور کامل و مفید تعداد درس های خوانده شده مهم نیست و فقط کیفیت که مهمه زمان زیادی داری وقتی داری هر درسی رو میخونی تست های آموزشی را اصلاً فراموش نکن به عنوان مثال توی درس زیست حتماً هنگام مطالعه تست های آموزشی را حل کن که به طور صحیح مسائل توی ذهنت تثبیت بشه و تا زمان کنکور زیست رو ده بار دور کن تا ملکه ذهنت بشه درس هایی مثل فیزیک و ریاضی برای حرفه ای شدن حتماً تست های چالشی حل کن از کتاب هایی مثل کتاب نردبام خیلی سبز کمک بگیر و به طور مفهومی مطالعه کن اما قبل از تست های چالشی حتماً تست های آسان و متوسط را حل کند تا مطلب برات جا بیفته موفق و پیروز باشی و همیشه تصور کن که تو قطعاً موفق میشی

ریاضی باطعم گلابی چطور؟و اینک خیلی سبز واس ریاضی سطحش از گاج پایین تره یابالاتر ؟

من دوستم خیلی  سبز داشت میگفت تو ی سطح هستن زیست خیلی سبز هم خیلی خوبه مخصوصا زیست یازدهم 

دوست عزیز درس هایی مثل ریاضی و فیزیک تست محور هستند و باید تست زیادی داده بشه اما درس هایی مثل دینی ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘😄فقط اینکه من واس فیزیک و ریاضی گاج دارم خوبه؟