2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهه و بارداری

733 بازدید | 16 پست

بچه ها میشه کمکم کنید بچم پنج ماهشه یماهه پریود شدم اما هنوز جلوگیری ندارم حتی طبیعی هم نه شوهرم نمیذاره برم دستگاه بزارم قرص شیردهی هم میگن سر ساعت باید بخوری ال دی هم شیر و خشک میکنه اطرافیان میگن بخور ول کن میگم بچم گناه داره خب چیکار کنم شوهرمم میگه اگه با این وضعیت باز حامله بشی خیلیم خوشحال میشم بچه دوس داره اصلاااا نمیخام بچه خیلیم میترسم حامله شم چیکار کنممممم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

خب قرص شیردهی بخور خواهر چه کاریه اخه 

من دخترم ۱۷ ماهشه و من باردارم از غصه مردم 

اونوقت با بچه ۵ماهه اخه ادم باردار بشه؟ 

تاحالا نشدی جای تعجب داره ادم وقتی پریود نمیشه هم امکان بارداری وجود داره

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایش معلومه ک خوشحال میشه آقا تو تخت کیفشو میکنه بعد خانوم ۹ماه بعد حالا بقیه ی چیزا بکنار درد زایمان و هزارکوفت دیگ با دوتا بچه ی قد و نیم قد وقت نکنه ب موهاش شونه بزنه....بدون اینکه بهش بگی برو دستگاه بذار اشتباه منو نکن😐

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  

قرص ال دی شیر و خشک نمیکنه.من تا ۶ ماهگی بچم پریود نشدم بعدش که شدم فقط ال دی خوردم دکترم گفت بخورم.تازه فقطم شیر خودم و میدم تا الانکه بچم ۱۴ ماهشه مشکلی نداشتم خدا رو شکر.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
ایش معلومه ک خوشحال میشه آقا تو تخت کیفشو میکنه بعد خانوم ۹ماه بعد حالا بقیه ی چیزا بکنار درد زایمان ...

شماهم مگه شدی

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
قرص ال دی شیر و خشک نمیکنه.من تا ۶ ماهگی بچم پریود نشدم بعدش که شدم فقط ال دی خوردم دکترم گفت بخورم. ...

جدی 

چطور میکن شیرو خشک میکنه پس

خب خشک نمیکنه دیگه.کی گفته خشک میکنه؟

اگه بد بود که دکتر نمیگفت.تازه من الان دخترم ۱۴ ماهشه تا الانکه خشک نکرده.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
شماهم مگه شدی

اره از دستگاه ترسوندن منو ..قرص بهم نمیوفتاد و ب کاندومم حساسیت دارم..۶ماهه بود دخترم ک فمیدم باردارم سومی رو الان چارماهه اس..بچه طفلی رو دارم از شیرمیگیرم خیلی دلم براش میسوزه

علی عزیزم   خاک برسرت با این اخلاق گندت   قدرمو بیشتر بدون   فقد منم ک میتونم تحملت کنم  خدا نگهم داره واست  
خب خشک نمیکنه دیگه.کی گفته خشک میکنه؟ اگه بد بود که دکتر نمیگفت.تازه من الان دخترم ۱۴ ماهشه تا الان ...

من ۵روز خوردم از حالت تهوع و سرگیجه کارم ب سرم کشید😐

اره از دستگاه ترسوندن منو ..قرص بهم نمیوفتاد و ب کاندومم حساسیت دارم..۶ماهه بود دخترم ک فمیدم باردار ...

اخی چ سخته وای