2777
2789

برنامه lmo

اگر پریت منظمه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلی کیستیک با قاعدگی منظم بدون قرص کسی بوده؟

منم پری منظمه وبرج ۱۲ سونو چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشتم دو روز دیش بهم گفتن کیست دارم برا همین خیلی ترسدم دوست داشتم باردار بودم 😓

نمیدونم محاسبه انلاین چیه

اما دکترم گفته بود یک هفته بعد از پاکی تخمک گذاریه

هرچی بهش گفتم علائم ندارم زیر بار نرفت...

رفتم سونو روز ۱۴ پری فولی ۱۱ بود

روز هجدهم رفتم فولی ۱۸ بود

تو اینترنت خوندم تخمک گذاری ۱۴ روز قبل از شروع قاعدگی  بعدی البته در سیکل منظم هست

به نظرم این درست تره

بارداری اولم خیلی طول کشید چون به روش دکتر عمل میکردم

ولی دومی با یک بار گرفت به روش دوم محاسبه کرده بودم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
منم پری منظمه وبرج ۱۲ سونو چکاپ دادم هیچ مشکلی نداشتم دو روز دیش بهم گفتن کیست دارم برا همین خیلی تر ...

من الان هم پلی کیست هستم و باردارم ، تو سونوگرافی دکتر بهم گفت که کیستهام سر جاشه ولی ورزش و لاغری باعث شده تخمک آزاد بشه

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
نمیدونم محاسبه انلاین چیه اما دکترم گفته بود یک هفته بعد از پاکی تخمک گذاریه هرچی بهش گفتم علائم ن ...

من که دو روز تمام بدنم داغ میشه

انگار تب دارم

روز بعدشم زیر دلم یکم درد میگیره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بدون قرص و ...هیچی؟

هیچی ... فقط ویتامین +رژیم درست و قبل از باشگاه هم برای چربی سوزی الکارنتین مصرف میکردم

ولی دکتر زنان نمیرفتم ، نا امید بودم

هیچی ... فقط ویتامین +رژیم درست و قبل از باشگاه هم برای چربی سوزی الکارنتین مصرف میکردم ولی دکتر زن ...

ممنون جواب گرفتم.مرسی😘

ان شاالله ب سلامتی فندق کوچولوت بیاد بغلت

بدون قرص و ...هیچی؟

من تو بارداری اولم خیلی دکتر رفتم و تلاش کردم ، شهر به شهر گشتم ، به خاطر همین بعد از به دنیا اومدن پسر اولم دیگه بیخیال بچه شدم و البته پیشگیری هم نکردم

ده سال گذشت و من باردار نشدم دوباره ، به خاطر تنبلی تخمدان

تا اینکه پارسال تصمیم گرفتم به صورت جدی برم باشگاه و لاغر کنم ، ماه ها کار کردم ودتقریبا وقتی به بدن دلخواه خودم میرسیدم یهو باردار شدم

ورزش چربی اطراف شکم رو آب کرده بود و تخمدان ها رو دوباره فعال کرده بود

من که دو روز تمام بدنم داغ میشه انگار تب دارم روز بعدشم زیر دلم یکم درد میگیره

خب خیلی خوبه علامت داشته باشین متوجه میشین حداقل حدودش رو

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

عزیزم فقط و فقط نشانه ها یا معاینه ی دهانه ی رحم که بهترین روش هست

من پریم کاملا منظم هست

سر سلعت

ولی تخمک گذاریم هرماه یه جور هست

یه بار ۱۲ روز قبل پری

یه بار ۱۴ روز قبل پری 

یه بار ۱۰ روز قبل پری

اصلا نظم نداره

بین ده تا شونزده روز قبل پری میشه

اما چند ماه اخیر با معاینه ی دهانه ی رحن  فهمیدم تزشحاتم تموم میشه تازه باروی من شروع میشه 

یعنی تا قبلش من همش موقع ترشحات تخممرغی و نفخ معده اقدام میکردم اما الان

با  بالا رفتن و نرم و باز شدن دهانه ی رحم میفهمم نزدیک تخمک گذاری هستم .

چهار روز همین حالت هست و مجدد دهانه ی رحم سفت و بسته وزمخت میشه

روز چهارم که دهانه نرم هست روز تخمک گذاریم حساب میشه.

این بهترین روش هست

خدارو صد هزار بارشاکرم که برای بار دوم ، منو لایق مادرشدن دونست . حسی بی نظیر و ناب که هیچ گاه قابل وصف نیست و در این لحظات شیرین تک تک دوستان منتظر  رو یاد میکنم و دعا میکنم تا اونها هم این حس زیبا رو به زودی تجربه کنند *****الهی آمین