2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من رو بعضی از صداها بدشون میاد رو اعصابشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 96 پست

منم اینجور از صدای جویدن غذا و حتی نفس کشیدن بعضیا

تا این صداها رو بشنوم هندزفری میزارم تو گوشم

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بخورم صداشو دوس دارم😂 فق کسی جلوم نخوره 

آره همون بقیه اذیتمون میکنن   

صدای تخمه وقتی شوهرم تخمه میشکنه هی میگم کی تموم میشه یا مجبورم خودمم بخورم که نشنوم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
عزیزم شمابشدت دچاربیماری هستی هممون حساس هستیم ولی نه تااین حداین بیماری روانیه دیگه صدای پاکت چیپس ...

من رو صداهای جزیی حساسم 

بعدم من بیشتر وقتا محل رو ترک میکنم چیزی نمیگم 

هرکسی یه مشکلی داره یجور گفتی خودمو روانی فرض کردم 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
نه پرخاشگری نمیکنه اروم میگم طرفم ناراحت میشه بیشتر وقتا چیزی نمیگم محل رو ترک میکنم مثلا میلم کور م ...

خب فرار از اون مکان هم یه اختلاله گلم شما ب صدابیزاری دچارشدی ک باعث میشه اعصابت بهم بریزه سعی کن روخودت کارکنی وهر وقت اینطورصداهامیشنوی بی توجه باشی خودتوبایه چیزی سرگرم کن یاآهنگی ک دوس داری بذار انشاءالله ک بتونی آروم شی عزیزم

منم اینجورم ولی نه به این شدت

ما مبتلاییم به یه بیماری به اسم میسوفونیا

که صدا ها آزارمون میدن و جنبه ارثی داره

متاسفانه توی اطرافم کسی درکم نمبکنه و خیلیا فک میکنن از عمد اینکارا میکنم یا الکی حساسم!

هر چقدم بگم دست خودم نیس ، باور نمیکنن

حس شنواییمون قوی تره به نسبت ...

من ب صدای دهن موقع غذا خوردن  صدای نماز خواندن خواهرم ب شدت رو مخمه شاید بخاطر نوع تلفظشه نمی‌ ...

دقیقا میفهمم چی میگی من رو نماز خوندن پدر بزرگم اینجوری بودم 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
آره همون بقیه اذیتمون میکنن     صدای تخمه وقتی شوهرم تخمه میشکنه هی میگم کی تموم میشه یا ...

ایییییی گفتی تخمه متنفرم  کلا اونجارو ترک میکنم اگه تو ماشین باشیم کسی بخوره دیگه مجبورم بخورم 

چشو زبون گوشو پاچه همه چی هس آشپز نی نی سایتم