2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من رو بعضی از صداها بدشون میاد رو اعصابشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابتون خیلی ضعیفه.. حالا منم دچارم اما با شدت کمتر.. اکثرا همینطورن.. حتما ویتامین ب یک 300 بخورید ...

ویتامین ب۶ خوردم ارومتر شدم ولی هنوز این چیزا رو اعصابمه 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
ساعت تو اتاق خوابم ندارم بخاطر صداش

دیوونه کنندس صداش😐

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
ااا توام گرم بگیر دیگ  اره بابا پ چی کسی ک خوشش نیاد ازت دلش تنگ میشه حالتو میپرسه بت تولد تبر ...

دلم میخواست گرم بگیرمااااا جو گرفتتم😐

خداکنه من که دست به دعام. میدونی رفیقامم همینو میگن خودمم میفهمم پسره یکم مشکوکه ولی نمیتونم قبول کنم پسرا عاشق میشن...بفد رابطه ما فعلا تو مجازیه آخه...

آخی عزیزم ایشالا یه بهترش نصیبت شه اون لیاقت تورو نداشت لابد

أحب نفسي في أي إصدار
منم یه مدت این مدلی بودم خونمون سکوت کامل بود 😑😑 الان انگار جنگه !!! 😒😒 صدای ساز و موتور سواری ...

نه این صداها اصلا واسم مهم نیست اتفاقا خونه ساکت باشه بدم میاد مثلا شدای اهنگو زیاد میکنم تلوزیون روشن میکنم صداش باید زیاد باشه اینجور صداها رو مخم نیستم صداهای جزئی رو مخمن

کاربری قبلیم تعلیق شد😑