2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من رو بعضی از صداها بدشون میاد رو اعصابشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 96 پست
من رو صداهای جزیی حساسم  بعدم من بیشتر وقتا محل رو ترک میکنم چیزی نمیگم  هرکسی یه مشکلی ...

نه عزیزم این واقعیته خب فرض کن توماشین باشی نتونی فرارکنی چکارمیکنی؟؟؟؟بایدبری پیش مشاورتاحل بشه این موضوع چون اینچیزاخیلی عادیه نهایتابه یه صداحساس باشی ولی اینهمه واسه خودت مشکل میشه یکم به فکرباش وسواس صدایی گرفتی حتمااعصابت صعیفه قرص میده ویتامین میده راهکارمیده خوب میشی واسه خودت خوبه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
خب فرار از اون مکان هم یه اختلاله گلم شما ب صدابیزاری دچارشدی ک باعث میشه اعصابت بهم بریزه سعی کن رو ...

اصلا رو صداهایی مثل اهنگ زیاد تلوزیون زیاد باشه صدا غذاساز و.... اصلا حساس نیستم تازه خوشم میاد اصلا متنفرم خونه بی سروصدا باشه هر روز واسه خودم اهنگ زبا. نیکنم میرقصم یا تلوزیون باید روشن باشه خونه ساکت نباشه حوصلم سر میره ولیییی از صداهای کوچیک جزیی متنفررررم 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجورم ولی نه به این شدت ما مبتلاییم به یه بیماری به اسم میسوفونیا که صدا ها آزارمون میدن و ج ...

اره دقیقا منم گوشم خیلییی تیزه اینو همه میگن بر عکس چشمم انگار کورم جلو پامو نمیبینم میوفتم

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
بهش میگن فونو فوبیا منم دارم از صدا بلند اعصابم بهم میریزه مخصوصا صدای بادکنک بدجور اعصابم خورد میشه ...

صدا بلند واسم مهم نیست صداهای ریز تو مخمن

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
نه عزیزم این واقعیته خب فرض کن توماشین باشی نتونی فرارکنی چکارمیکنی؟؟؟؟بایدبری پیش مشاورتاحل بشه این ...

خواستم درست بشم هرکاری کردم نشد باید یه فکری کنم

کاربری قبلیم تعلیق شد😑