2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من رو بعضی از صداها بدشون میاد رو اعصابشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون❤مشخصه اونم بی میل نیست  بش برررسی فقط ببین تو این مدت نگی دوسش داریا گند نزن ب همچی خب؟

نه نمیگم 

واقعا اینطور نشون میده؟

ولی خیلی عجیب بود

یهو یک کاره اومد دایرکت نه سلام گفت نه هیچی برگشت گفت درچه حالی؟؟؟بعدشم مسخره بازی درآورد منم فقط لایک کردم😐

أحب نفسي في أي إصدار
منم مث خودتم  من حتی از تیک تیک ساعت  از صدای نفس کشیدن یکی کنارم وقتی خوابم یا وقتی دار ...

تیک تیک یادم رفت بگم 

من تو اتاقم ساعت ندارم بخاطر صداش

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

من نوجوانی وحشتناک بودم اصلا ی چیز عجیبی بودم بدتر از شما.۴تا بچه هم هستیم من بزرگه بودم 

وقتایی ک‌من میخوابیدم حکومت نظامی بودی پیس کوچیکم نباید میشنیدم.وگرنه واویلا .داداشمو خواهرام ک از دستم  با وحشت فرار میکردن ب سمت انباری و جاهای مخفی چون میوفتادم دنبالشون.صداهایی ک گفتی بماند.الان خوب شدم خداروشکر

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
هرکاری کردم نشد خیلی بده واقعا بیشتر خودم اذیت میشم

منم وقتی یکی غذا بخوره صدای دهنش بیاد شدیدا حساس بودم ولی از وقتی بچه دار شدم وقتی غذا میدم بهش صدای دهنش که میاد انقدر کیف میکنم که احساس میکنم حساسیتم نسبت به بقیه کمتر شده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
عزیزم شما ضعف اعصاب داری متأسفانه، پرخاشگری میکنین بااین صداها،؟ یاآروم میگین

نه پرخاشگری نمیکنه اروم میگم طرفم ناراحت میشه بیشتر وقتا چیزی نمیگم محل رو ترک میکنم مثلا میلم کور میشه دیگه غذت نمیخورم از سر میز بلند میشم

کاربری قبلیم تعلیق شد😑