2777
2789
عنوان

جاریم دانشگاه سراسری علوم آزمایشگاه قبول شده منم حسرت به دلم موند

| مشاهده متن کامل بحث + 15242 بازدید | 347 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرخواهرم با همین رشته ماهی حداقل ۱ میلیارد درآمدشه با همین مدرک مجوز آزمایشگاه و درمانگاه گر ...

البته با مدرک دکترای علوم آزمایشگاهی میشه همچین کاری کرد 

حتما دکترا داره ... دکترای علوم آزمایشگاهی بله باکلاس هست و درآمد خوبی داره و تاپ هم هست بقول شما 😅😅

وگرنه با کارشناسی و ارشد اصلا نمیشه مجوز آزمایشگاه بگیری چون دختر خواهر شوهرم پسرش و عروسش هر سه تا علوم آزمایشگاهی خوندن و سرکار هستن و همیشه مینالن از درآمد 

عروسش می‌گفت مگر اینکه دکترا بگیریم که بتونیم آزمایشگاه بزنیم 

اووو علوم ازمایشگاه میتونی بدون کنکور بری الان بعضی دانشگاه آزاد میگیرن هیچکس نمیره این رشته تو میتو ...

نه عزیزم کی گفته بدون کنکور ؟؟؟😐

رشته خوبیه و فقد با کنکور میشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

البته با مدرک دکترای علوم آزمایشگاهی میشه همچین کاری کرد حتما دکترا داره ... دکترای علوم آزمایشگاهی ...

رشته خیلی خوبی هست که من دیدم ارشد داره در امدش خیلی زیاده

البته دکترا بگیرن آزمایشگاه شون بزنن بهتره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

برادر شوهرخواهرم با همین رشته ماهی حداقل ۱ میلیارد درآمدشه با همین مدرک مجوز آزمایشگاه و درمانگاه گر ...

خب همون میدونی چقدر سرمایه کرده که یک میلیارد درامدشه

با مدرک که یه میلیارد در نمیاره.

مرسی گلم ولا که اون داروخانه ای متاهل با بچه کوچیک فقط عرضه داره من بی عرضه بی لیاقت

عزیزم این طور نگید

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اووو علوم ازمایشگاه میتونی بدون کنکور بری الان بعضی دانشگاه آزاد میگیرن هیچکس نمیره این رشته تو میتو ...

بدون کنکور؟

فامیل ما رتبه اش ۱۷۰۰۰ شد دانشگاه آزاد علوم پزشکی هر چقدر پول دادن راهش نداد😐😐😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

استارتر عزیز شما چند سال پیش من هستید جاریم کارمند بود و من بیکار خیلی باهام بدرفتاری میشد و منم اعتماد بنفسمو از دست داده بودم در گذر زمان متوجه شدم من نباید یه نسخه ی تقلیدی از جاریم باشم بلکه باید بهترین ورژن خودمو تقویت کنم حتی اگر خانه دارم شیک باشم اجتماعی باشم ایمانم و انسانیت و در خودم تقویت کنم که بقیه مجاب بشن بهم احترام بذارن کنار همسرم اصلا حرف از کارمندی و اینا نزن زندگی رو با نقطه ضعف‌هایی که تا حالا داشتی رفع کن و براش قشنگ کن

اون علوم ازمایشگاهی حیوانات بدون کنکوره 

علوم ازمایشگاهی عادی با ازمون هم دولتی هم ازاد طرح داره 

نمیتونی دوباره ازمون بدی باز تو از اون جلوتری اون تازه دانشجو شده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.