2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من رو بعضی از صداها بدشون میاد رو اعصابشونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدت این مدلی بودم خونمون سکوت کامل بود 😑😑

الان انگار جنگه !!! 😒😒

صدای ساز و موتور سواری و صدای تی وی زیاد حالا گریه و جیغش به کنار 😕😕 

دیگه به صداهای جزئی کاری ندارم 

ازین که کسی اسمم و بلند صدا کنه متنفرم.از صدای تلفن هم بیزارم ...و یکی هم از کسایی تنفسشون صدا داره 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
سعی کن تمرین کنی تا از این وسواس دربیایی چون تا این ادامه دار باشه آرامشتو بهمومیزنه و عصبی میشی ...

هرکاری کردم نشد خیلی بده واقعا بیشتر خودم اذیت میشم

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
😂😂 تو دیگه اخرشی  من از خوردن خیار البته کسی دیگه بخوره بدم میاد   کسیم ک با دهن پر بحرف ...

دقیییقا خیار عههه متنفرم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
وای هم خندم گرفت هم حالم بد شد🤣🤣🤣😖😖😖

فک کنم دیگه اسم کاربری ت رو ببینی یاد ... بیفتی  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
دست خودم نیست گفتم ک 

عزیزم شمابشدت دچاربیماری هستی هممون حساس هستیم ولی نه تااین حداین بیماری روانیه دیگه صدای پاکت چیپس پفک😳😳برودکتررفتارتم حتمادیگرانوعصبی میکنه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت