2777
2789
عنوان

صفحه کابینت مشکی خوبه یا سفید؟؟

5742 بازدید | 14 پست

میخوام کابینت های گلاس سفید بزنم

و فقط قابشون مشکی باشه

به نظرتون صفحه کابینت مشکی بزنم یا سفید؟؟

هر کدوم صفحه کابینت مشکی یا سفید زدید

لطفا بگید راضی هستید؟

مشکی نزن .همون قابش مشکی باشه بهتره . مال من سفید نیست تقریبا شیری  رنگه . اولش فکر میکردم شاید زود کثیف بشه یا شاید بی روح باشه ولی خیلی خوبه آشپزخونه رو دلبار میکنه .مال من قاب دورش قهوه ایه تیره ست

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

من طرح چوب دیواره با در سفید زدم کابینت روشن دوست دارم.کلا رنگ ایره باید آشپزخونه ات خیلی بزرگ باشه و نورگیر چون اگه کوچیک باشه خیلی بد میشه

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من طرح چوب دیواره با در سفید زدم کابینت روشن دوست دارم.کلا رنگ ایره باید آشپزخونه ات خیلی بزرگ باشه ...

من منظورم صفحه کابینت هست که مشکی خوبه یا سفید نه خود کابینت

من منظورم صفحه کابینت هست که مشکی خوبه یا سفید نه خود کابینت

گفتم که سفید 

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج
مشکی که خیلی تابلو یه..یعنی ذره ای،نرمه نون یا هرچی،باشه فورا توو.چشم ه..سفید بی آزارتره مامان و آبج ...

عزیزم دز صفحه رنگ چوبت راضی هستی؟مادرتون ک‌صفحش سفیده خط و خش نشده؟راضیه؟

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
عزیزم دز صفحه رنگ چوبت راضی هستی؟مادرتون ک‌صفحش سفیده خط و خش نشده؟راضیه؟

آره والا عالیه چوب ترک هستش 

مامانم الان بعد پنج سال یکم خش شده خیلی کم

زنعموم همون اول روی صفحه ش شیشه انداخت الان اصلا دست نخورده

الهی و ربی من لی غیرک