2777
2789

دخترم بعد واکسن تا چند ساعت خوب بود ولی بعدش همش بالا میاره هر چی تو معدشو بالا میاره الانم یهو تو خواب خفه شد همه رو بالا آورد دلیلش چیه تبم داره😭😭😭دارم میمیرم از ترس

خدایا شکرت😚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه م سر واکسن دوماهگی اینطور شد

بخاطر تب بالاشه

تبش بیار پایین با دارو و پاشویه خوب میشه

نگران نباش استرس نداشته باش

بچه ها حس مادرو میگیرن

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
منم بچه م سر واکسن دوماهگی اینطور شد بخاطر تب بالاشه تبش بیار پایین با دارو و پاشویه خوب میشه نگر ...

از شانسم دما سنجش کار کار نمیکنه ولی بنظرم تبش زیاد بالا نیس😭😭 استاهم‌میدم بالا میاره پاشویه هم شنیدم خطرناکه

خدایا شکرت😚❤
از شانسم دما سنجش کار کار نمیکنه ولی بنظرم تبش زیاد بالا نیس😭😭 استاهم‌میدم بالا میاره پاشویه هم شن ...

نه چه خطری من همش پاشویه میکردم

حتی برا 18 ماهگی هم که همین اواخر بود با پاشویه میاوردم پایین تبشو

فقط باید توجه کنی که با آب ولرم رو به گرم پاشویه کنی و زیر باد کولر یا پنکه و یا پنجره نباشه چون بدن گرم بچه رو یه دفع سرد کنی با آب سرد یا باد سرد خدایی نکرده ممکنه تشنج کنه 

فقط باید به آبی که استفاده می کنی توجه کنی همین

رو شکم و رون پاش بکش دستمالو

حتی تو بهداشت هم میگن پاشویه کنین

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
از شانسم دما سنجش کار کار نمیکنه ولی بنظرم تبش زیاد بالا نیس😭😭 استاهم‌میدم بالا میاره پاشویه هم شن ...

سلام عزیزم

میشه جوابمو بدی ازت خواهش میکنم

من تاپیک قبلیاتونو دیدم منم هفته۱۵ هستم وترشح شیر دارم شما چیکار کردید؟خطرناک نبود ترشح تو۱۵هفته؟قرص خوردید؟نینیتون سالم بود وبراش مشکلی پیش نیومد؟شیرتون بعدزایمان خوب بود؟

ببخشید سوالام زیاده

ولی  خواهش میکنم جواب بدین

من نگرانم وفعلا نمیتونم برم پیش دکترم

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
سلام عزیزم میشه جوابمو بدی ازت خواهش میکنم من تاپیک قبلیاتونو دیدم منم هفته۱۵ هستم وترشح شیر دارم ...

سلام عزیزم ن هیچ خطری نبود آرزمایشم ندادم‌همه هم میگفتن شیرت زیاد میشه واقعا هم هست نترس شیرت خوب میشه😍❤ انشالله نی نی تو صحیح وسالم بگیری بغلت

خدایا شکرت😚❤
سلام عزیزم ن هیچ خطری نبود آرزمایشم ندادم‌همه هم میگفتن شیرت زیاد میشه واقعا هم هست نترس شیرت خوب می ...

خدا خیرت بده زود جواب دادی عزیزم

من امشب داشتم میمردم از نگرانی چون شهرستانم ودکترم نیس فعلا

خدا انشالله نی نیتو برات حفظ کن🌹🌹🌹

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
خدا خیرت بده زود جواب دادی من امشب داشتم میردم از نگرانی چون شهرستانم ودکترم نیس فعلا خدا انشالله ...

قربونت عزیزم‌منم اونموقع ها خیلی استرس داشتم درکت میکنم‌ خوشحال باش از الان ک شیرت خوب میشه 

اصلا استرسم نداشته باش مواظب خودتو نی نی هم باش😚

خدایا شکرت😚❤