2777
2789
عنوان

واااااااااای تاپیک دلربا چرا پاک شده.. بیاین بگین اخرش چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 54 پست

لطفا کاربریشو تگ کنید دوباره بذاره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش یه روز یه زنی اومد خونشون به اسم حدیث(کسی که 8 سال معشوقه محمد بوده و متاهل با 2 تا بچه) میاد به‌ دلربا میگه میخوام از شوهرم جدا شم و صیغه محمد شم اون گفته از تو اجازه بگیرم بهش میگه وقتی محمد خواست تورو بگیره من چیزی نگفتم حالا هم تو چیزی نگو 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
من تا اونجا ک پباده رفت از اون ور رویا به بهونه تولد بچشو گذاشت پیش مادرجونش ..  

عاقا اخرش الکی بود  فهمید محمد با همه زنا و دخترا رابطه داره اما بیخیالش شد که بره طلاق بگیره، هیچی اخر تقش در رفت زن شوهر دار ، شوهرش متوجه رابطشون میشخ، هیچی محمد میکشتش البته قتل غیر عمد بعدم به جرم قتل و زنای مهسنه اعدام میشه همین. بچشم مرده دنیا میاد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بعد دیگه دلربا به کسی نگف باهم بودن به خاطر برادرش باز با محمد رفت سر زندگی رویا هم بیخیال شد بعد دو ...

تفففف تو ذات زن داداشش احمق اشغال چقد الاان دارم حرص میخورم کاری به این محمد آشغال ندارم ولی اون زنیکه عوضی اعصابمو بهم ریخته اههههه  حالا  اخرش طلاق گرفتن ؟ با زن داداشش چیکار کرده علی نفهمید ؟

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بعد محمد از راه میرسه میبینه حدیث اونجاست و جلو دلربا همو میبوسن بعدش حدیث که رفت محمد به دلربا میگه من میخوام اینکارا بذارم کنار فقط امشب میرم دیگه از فردا حتی گوشی هم تو نخوای نمیخرم

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
تفففف تو ذات زن داداشش احمق اشغال چقد الاان دارم حرص میخورم کاری به این محمد آشغال ندارم ولی اون زنی ...

امو چرا حرص میخوریا قصه بود جدی نگیر، نه کسی رو لو نداد. علی هم نفهمید

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بعدش دیگه دلربا میره خونه مادرش و به مادر جونش ماجرا رو میگه صبح که بیدار میشه بهش میگن محمدو بردن کلانتری به جرم اینکه با زن شوهر دار بوده شوهر زنه میرسه محمد میزنه تو سر شوهره و اونم میمیره 

محمد چرا اعدام شد

چون شوهر حدیث که 9 سال باهاش در ارتباط بود رو کشت

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

بعدش دیگه همه می‌فهمن و اینا حدیثو سنگ سار میکنن و میمیره خانواده محمد هم هرچی محمد داشته میفروشن خرج وکیل میکنن که رضایت بگیره. آقا جون دلربا میگه از محمد طلاق بگیر ولی دلربا دوسش داشته و میگه نه محمد به 5 سال زندان محکوم میشه دلربا تو ای 5 سال نه دیدن محمد میره نه از خونه بیرون میره نه طلاق میگیره بعد 5 سال میگن میخوان یه هفته دیگه اعدامش کنن دلربا خیلی ناراحت میشه میره زندان پیشش همو بغل میکنن و اینا محمد بهش میگه ازدواج کن و با گریه خداحافظی میکنن و چند روز بعد محمد اعدام میشه دلربا هم دیگ ازدواج نمیکنه