2777
2789
عنوان

واااااااااای تاپیک دلربا چرا پاک شده.. بیاین بگین اخرش چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 54 پست

تمام 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش دیگه همه می‌فهمن و اینا حدیثو سنگ سار میکنن و میمیره خانواده محمد هم هرچی محمد داشته میفروشن خر ...

چقد تهش بد شد نه بهشیرینی اولش نه به تلخی اخرش واقعا دلم برا دلربا سوخت😔

میدونید استارتر کی بود میخوام با حس داستان بخونم نیمه موند

نه نمیدونم

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

من خودم یک رو میشناسم زن و بچه داشت  با یه دختر دیگه دوست شده فرار کردن و ابروریزی بعدم زنش ازش طلاق گرفت رف جای دیگه ازدواج کرد اینم با بچش بوده دختره رو عقد کرد ولی باز  با بقیه دخترا هم دوست میشد .. اخرش هم جنازشو یجایی پیدا کردن معلوم نشد کی کشتش از زن دومیش هم یه بچه داشت .. بعضیا میکن فک وفامیل زن دومیش بخاطر ک ابروشوت رو بردن کشتنش  .. اخر هم اون زنش ک بیست سالش بوده چون هم از خونه پدر رونده شده هم بی شوهر شده با یه پیرمرد ازدواج کرد رف .. اینم سرنوشتش 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
چقد تهش بد شد نه بهشیرینی اولش نه به تلخی اخرش واقعا دلم برا دلربا سوخت😔

اره منم واقعا گریم گرفته بود خیلی زجر کشید 

من خودم یک رو میشناسم زن و بچه داشت  با یه دختر دیگه دوست شده فرار کردن و ابروریزی بعدم زنش ازش ...

اووووووه

البته فقط زن داداشش نبود بعد وقتی پسر مهدیس به دنیا اومد فهمید که شوهرش با دوست قدیمیش که شوهر و دو تا بچه داره رابطه داره.

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒

از مخاطبای گوشی شوهرش عکس گرفت وقتی زنگید بیست و خورده ای زن بودن به اسم مرد. شماره آژانسم دایورت کرده بود به گوشیش تا دلربا نفهمه.

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒

دلربا فهمید که شوهرش کلا هر روز با یکیه، بعد یه روز حدیث همون هم مدرسه ای قدیمش که با شوهرش رابطه داشت اومد خونه دلربا گفت میخوام طلاق بگیرم شوهرت منو صیغه کنه باید اجازه بدی، بعد شوهرشو بوسید رفت قرار بود اون شب که شوهر حدیث نبود با هم باشن.

دلربا کارش به قرص اعصاب کشیده بود اون شب همه چیز رو به مادر جون گفت، ولی فرداش فهمید که صبح شوهر حدیث اومده مچشونو تو خونش گرفته که لخت بودن، محمد با شوهر حدیث درگیر شد و زد اونو کشت.