2777
2789
عنوان

واااااااااای تاپیک دلربا چرا پاک شده.. بیاین بگین اخرش چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 54 پست

هردوشونو گرفتن حدیث سنگسار شد و محمد اعدام شد. بیچاره دلربا هم با قرص آروم میشد، خلاصه رو حال کردی😁

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
کل داستان رو تو تاپیک شما گذاشتم، بی زحمت لینک تاپیک رو بذارید تا اونایی که نخوندن اینجا بخونن... من ...

من نصفش رو تو تاپیکی که قفل شد خوندم بقیش ایتجا چه پایان تلخی واقعا هم عشق هیچی سرش نمیشه حته خیانت معشوق هم عشق رو از بین نمیبره فقط ادمو پیر میکنه میشکنه سردرگم میکنه کاملا این احیاس رو درک میکنم

من دیشب داشتم میخوندم که میرفتن امارتمانی که نامزدی میرفتن یهوپاک شد بچه ها کسی باهاش دوست هست خیلی دوست دارم باهاش دوست بشم وببینم چی شدنگرانشم خیلیمنم لایک کنید پیداکنم😦😦😦

نگفتم تاپیک جدید بزن، گفتم دوستان رو تگ کنید همین تاپیک...😐😐

خیلین 😂😂😂 اخرشم اسمتونو مینویسم بی انصافی نشه

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤
عزیزم همین تاپیک کل داستان رو گذاشتم، برو از صفحه ی سه شروع میشه. با خیال راحت بخون...😉

مرسی عزیزم لطف کردی منم بلد نیستم ک لینکشو بزارم 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم