2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@nazaniiiin ایشون گربه دارن میتونن راهنماییت کنن

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

اسووونه خودش همه کاراشو میکنه تو فقط غذا میدی و قربون صدقه خوشگلیاش میری😍😍😍😍😍😍😍😍😍

من دارم 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

منم میخواستم بگیرم بهد یه بار یه عکس از پی پی گربه که انگل داره دیدم گفتم وای اگه مریص بشه یا باشه چیکار کنم پشیمون شد

بعدم یه مقدار هزینه داره دیگه یعنی خاکش و باید یه خاک خوب بخری و ...

من خودم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دلم میخواد گربه داشته باشم ولی به خاطر سختیاش نمی تونم

خواهرشوهر من داشت خیلی ناز بود ولی تمام مبلاشون رو پاره کرده بود 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
اسووونه خودش همه کاراشو میکنه تو فقط غذا میدی و قربون صدقه خوشگلیاش میری😍😍😍😍😍😍😍😍😍 من دارم& ...

واقعا؟بیماری خاصی واسه انسان ندارن؟باموهاشون چه میکنین؟شنیدم موهاشون ریزش داره.میشه عکس گربتو بفرستی ببینیم؟😍واینکه راهنماییم کنی از کجا بگیرم ؟میشه اینستا بگیرم؟

واقعا؟بیماری خاصی واسه انسان ندارن؟باموهاشون چه میکنین؟شنیدم موهاشون ریزش داره.میشه عکس گربتو بفرستی ...

اره الان پیج اینستا شو میدم بهت

من رویال میدم بهش رویال پرشین ک گرونه ولی موهاش نمیریزیع و تراکم موهاش خیلی زیاده 

ولی اگرم بریزه ی برس مخصوص داره ک در عرض چن ثانیه همرو جم میکنه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...