2777
2789

بیاید از سوتی های خانوداه یا خودتون بگید. 

برا من خواستگار اومده بود وسط تیر تو اوج گرما آقا من قبلی ک اینا بیان داخل خونه کولر و زدم رو دور تند مامانم اومد داخل خاموشش کرد 😂 بعد داداشم میگفت چرا کولر خاموش میکنی روشنش کن میگفت وای نمیدونم چجور روشن میشه هول شده بود از استرس آقا من با سر رفتم تو در اتاق مرده بودم از خنده 5 دقه چونه میزدن با داداشم 😂

شما بگید تا مابقی سوتی ها رو هم بگم 

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی ک چه عرض کنم آبروریزی بود شوهرم برای باراول اومده بودخواستگاری بابام ی اوضاعی راه انداخت ک نگو ...

چرا چی کرد 

وای من بدتر از سوتی های خانواده ام گاهی اوقات ی کسای میومدن خواستگاری 😂😂😂

من سوتی تو خواستگاریم ندادم اومدم سوتیارو ببینم 

ای ای اینم بگم آقای داماد سوئيچ ماشینشو گذاشته بود رو اپن اومد برداره مامانم فک کرد میخواد بهش دست بده دستشو دراز کرد بدبخت همچی پسره سرخ شده بود

من خاستگاری تا شب سوم ب طول انجامید شوهرم فامیله ولی من هیچوق ندیده بودمش اقا حرفی برا گفتن نداشت خیلی خجالتی بود منم برا اینک کم نیارم چرت و پرت میپرسیدم اخر سر گفتم ببخشید شما ابروهاتو برداشتی؟😂 سرشو انداخت پایین گفت آره میدونستم ک میفهمی😑 منم گفتم خودم براتون بر میدارم واای چقد پرو شده بودم اون لحظه شوهرمم یه آدامس تو دهنش بود هی میجوید😃 اتاق سرد بود بخاری نداشت  یه تک شعله روشن کرده بودن برامون ... خلاصه اخرش گفت من پام یبار شکسته عینک میزنم موق رانندگی و اینا... دیدم چه آدم راستگویی ازش خوشم اومد .. گفتم ببخشید قدتون چنده بلند شد گفتم خوبه قدتون😑😂 یه چرخ زد همونجا برام  بعد ریز خندید 😂 گفت خب نظرتون چیه؟ منم لبخند ب لبم بود گفتم از لبخندم مشخص نیس؟😄 

ببخشید خاطره بود این دلم یهو تنگ اون روزا شد گفتم تعریف کنم😛

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
من سوتیو شوهرم داد شب بله برون می‌خواستیم برقصیم رومون پول میریختن بچه های فامیل هم شیرجه زدن زیر پا ...

وای وای لباس من تو بله برون تنگ بود مدل ماهی درست نمیشد باهاش راه بری حالا مردم یادشون افتاده بود هی منو ببرن برقصم منم رقاص فامیل بودم آهنگ بندری هم گذاشته بودن نمیتونستم تکون بخورم هی التماس شوهرم میکردم میگفتم بشینیم