2777
2789
عنوان

خانوما بیایین نظر بدین واسه چیدمان

402 بازدید | 40 پست

از چیدمان خونم راضی نیستم عکس می زارم بگید چجوری بزارم وسایلمو 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

مبلات از هم جدا ان چرا؟تلویزیوت باید زاویه مناسب باشع

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای تی وی و با اون کنسول عوض کن

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

تی ویت بزار بین مبل تک نفری هات...مبل تک نفری هاتو بردار از اونجا

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

مبل تکیا خعلی دور از فرش و بقیه مبلان ک 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
چیدمانت خوبه 

دوستش ندارم خونمم جوری هست ک نمیتونم مبلا رو نزدیک هم بزارم برای همین مجبورم عسلی هامو جمع کنم هر وقت مهمون آمد بزارم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

الان اینجوری ک شما عکس گذاشتی والا هیچی دیده نمیشه و منم اصلا نمیدونم اینور اونور خونه چیه باید از زاویه های مختلف خونه عکس بزاری تت بفهمیم چی ب چیه 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن