2777
2789
عنوان

خانوما بیایین نظر بدین واسه چیدمان

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
اسی جان میشه همه عکسارو تو ی پیام بفرستی 

گذاشتم عزیزم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شما کسی زنگ خونه رو میزنه میری رو مبل ایفونو جواب میدی ؟!  یا مثلا وضو میگیری میای تو حال ...

برای آیفون بله. ولی حوله سرویس رو داخل سرویس گذاشتم.  این حوله برای صورت پسرمه دم دست گذاشتم

برای آیفون بله. ولی حوله سرویس رو داخل سرویس گذاشتم.  این حوله برای صورت پسرمه دم دست گذاشتم

ی کاریش میکنیم باهم درستشه .هوم ؟!!!! 😃

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 

بعدش مبلی جای پرده بود و ببر بزار جای آینه کنسول 

آینه کنسولو بزار حای پرده سمت چپ 

این دو تا چون شبیه همه شیک میشه ب نظرم ولی تا نچینی نمیفهمی

گنجه رو بزار اینور جایی ک الان تی وی هس 

دو تا مبلای تک رو هم بزار زیر آینه کنار در ورودی 

اگه قشنگ شد 🙈

مرسی امشب شوهرو ب کار می بندم بعد عکسارو می زارم ببینید😍

گزارش زدم

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
گزارش زدم

مرسی منم زدم برات