2777
2789
عنوان

بایید بگید اولین لباسی که پیش شوهرتون پوشیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3678 بازدید | 97 پست

من‌ماکسی خوشکل😍

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دوران عقد ی سرافون سفید با کت بادمجونی 

شب عروسی چون عروس شهر دور بودم تا رسیدم خونم ساعت 4صبح بود منم دوش گرفتم ی شلوار راحتی زرد پوشیدم با ی استین کوتاه سفید 😂😂😂😂😂😂 

خسته بودم میفهمید خسته

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
لباس سرخ پوستی براش پوشیدم خیلی خوشحال شد و دو نفری رقص سرخ پوستی انجام دادیم. یادش بخیر

شما دوتا خیلی خاص بودید

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

اونموقع اوایل زمستون بود.بعد از جشن منو آورد خونمون

.دیر وقت بود..اومد بالا یکم نشست.من رفتم اتاق پیراهن عقد رو دراوردم یه بافت مشکی با گلای ریز قرمز پوشیدم با شلوار...😍یادش بخیر واقعا

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

من قبل عقدم هرنوع لباسی دید تنم نیاز نبود بعد عقد جلوش جوری لباس بپوشم که خجالت بکشم

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
🤣🤣🤣ماهم بعدعقد پیش هم بودیم بولیز شلوار پوشیدم ولی دقیقا ب لباسای رو کاری نداشت

اماااان امااان از این شیطونا

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
بعد محضر اومد خونمون یه تی شرت سفید با شلوار لی مشکی😍 هنوز یادشه میگه خیلی ناز شده بودی 

چه باذوق