2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

289 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من 21سالمه دوساله عروسی کردم شوهرمم کاملا میشناسم چون دوست بودیم رابطمونم خوبه خداروشکر من خیلی خیلی بچه دوست دارم شوهرمم دیشب گفت بچه داربشیم اماااا مستجریم و ماشین ندارم ولی خرجامون خیلی خوبهیجوری نیس که توخرج روزانه بمونیم ومهم تراینکه من تنبلی تخمدان دارم احتمالش خیلی زیاده که دیربچه داربشم به نظرتون اقدام کنم 

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی خیلی سخته من ۲۸ سالمه بعد ۷سال بچه دار شدیم انقدر سخته هم روحی جسمی کالی بنظرم وقت داری ه ...

اره وقت دارم اما به خاطر تنبلی میترسم خیلی خوندم که اونایی که تنبلی داشتن حداقل بعداز یه سال باردارشدن

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

اره اقدام کن اگه دوست دارین ولی قبلش برو دکتر که تبلی تخمدانت درمان بشه وگرنه اینجوری باردار نمیشی و ...

زیرنظردکترم حالا میخوام 3ماه شروع کنم رژیم گرفتن و واسه بارداری خودم اماده کنم

دققا تو سن شما باردار شدم ،دخترم الان 17 سالشه و ما مثل دو خواهریم و بهترین سن هست که باردار بشی

با این وضع تغذیه داغون نازایی ها انقدر زیاد شده بنظرم اگه با شوهرت حالت خوبه و تفاهم دارید حتما زودتر بیار عزیزم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

سلام

عزیزم

هیچ وقت نمیشه به ایده آل کامل رسید اگه از لحاظ روحی توانایی مادرشدن داری و از لحاظ مالی  توانایی فراهم کردن اساس های یک زندگی رو داری انشاا.بقیه اش توکل به خدا  

گرنگهدارمن آن است که من میدانم   شیشه رادر بغل سنگ نگهمیدارد  
اره وقت دارم اما به خاطر تنبلی میترسم خیلی خوندم که اونایی که تنبلی داشتن حداقل بعداز یه سال باردارش ...

همیشه اینطور نیست من دو تا از دوستام تنبلی شدید داشتن هردو با اولین اقدام باردار شدن

اگه تنبلی داری اقدام کن حتمآ

مسمم تر شدم ممنون 😊

همیشه اینطور نیست من دو تا از دوستام تنبلی شدید داشتن هردو با اولین اقدام باردار شدن

اخه واسه من تخمدانام پوچه 

آره بابا. تا جوونی و حوصله داری و جون داری ب ه بیار. من تو سی و سه سالگی آوردم .الا داغون شدم. همه ...

آره واقعا اینجوریه.منم الان ۴ساله ازدواج کردم..۳۲سالمه ولی حوصله ام نمیگیره بچه دار شم