2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اونقدر پول داری دیگه چه غمی داری

فکر میکنی اینقدر غما هست

شوهرش کلا ادم حسابش نمیکنه همه اش مسافرته اینم با دوستای خودش

شوهرش حتی شورت براش بخره برای خواهرشم همون رنگ میخره

خواهره از اینا پولدارتره

فکر میکنی اینقدر غما هستشوهرش کلا ادم حسابش نمیکنه همه اش مسافرته اینم با دوستای خودششوهرش حتی شورت ...

والا این غم نیس بعضی اقابون اخلاقشون همینه دقیقا همین چیزا تو خانواده های فقیرم دیده میشه بااین تفاوت ک زنه بدبخت جایی رو نداره بره دلش خالی بشه میشینه توخونه حرص میخوره حرف میزنه کتکشم میخوره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وقتی اونقدر پول داری دیگه چه غمی داری

فک میکنی

الان خاله من تقریبا پولدار حساب میشن

اما دو تا پسر مریض داشت که یکی شون فوت کرد

دومی اش هم چن ماه دیگه زنده اس

بیماری دوشن دارم

میگه همه پولام و دنیام رو میدم اون پسرم بمونه اما راه نجاتی نیس

چی ازین بدتر

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹

والا یکی از اقوام شوهرم

پسرش کار نمیکنه همیشه با ی دختر خوشگل مسافرته ماهی دوبار سفر همه هزینه های دختری که باهاش میره رو میده

به بقیه میگن کار میکنه ولی دروغ میگن یا مسافرت یا باشگاه یا تفریح و کلاس های مختلف ورستوران و خرید و عشق وحال

کلا تو این سالها ندیدم کار کنه وقتیم یجا درحال تفریحه میگن سره کاره خودساختس البته با جیب پدرش

خیلیم بخودش میرسه مکمل بهترین مواد غذایی

خصوصیت خانوادگیشونم دروغگوییه یعنی اصلا ترسی از دروغ گفتن ندارن حتی قسم و ایه جون پدر ومادر و بچه براحتی برای منفعتشون میخورن

پدر شوهرم میگه پدر بزرگشونم همینطور بود دروغ و کلک زیاد داشت به همه جا رسید انقدر اجدادی دروغگفتن تو دروغگویی ماهر شدن

نمیدونم بگم کار درستیه یا نه😂🙏🏻 ولی خب من پولدار نیستم بابام پولداره منم بچشم😂ولی بخوام بگم اگه خودت بدست اورده باشی کیفش بیشتره

و اینکه میخوام غم رو بگم:: بابام هروز دادگاهه به خاطر زمین های زغمار و چارباغ و ارامشی نداره💔🫀

پولدارا هم مثل بی پولا یه سری گرفتاریا دارن فقط گرفتار بی پولی نیستن.همه ازشون توقع دارن. همه چشمشون دنبال زندگی شونه. همه الکی دوستشون دارن بعد پشت سر بدشون میگن.همش نگران پولشون.مریض میشن.آخرشم میمیرن