2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی خب کوفت میشه

ن مطمعن باش کیف دنیارو میکنه.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ما یه فامیل داریمماهی ۶۰۰ تومن از یه کارخونش درمیارهولی خیلی خاکی و خودمونی ان

اکثرشون به زبون خاکی ان باید نزدیکشون بشی میبینی فقط پولدارای مثل خودشونو تحویل میگیرن حتی ممکنه ادمای ضعیف تحقیر کنن یا بازیچشون کنن

پولدارا از دور خیلی زبون بازن وقتی خیلی نزدیک بشی متوجه میشی نه خاکی ان نه مهربون نه دستو دلباز نه ساده

فقط برای افرادی که مثل خودشون پولدارن دست و دلبازن چون روابطتشونو دوطرفه نگه میدارن. میدن میگیرن. ساده نیستن

متاسفانه فرهنگجامعه ظاهر پرستیه و پول عیبهارو مپیوشونه و یجورایی حتی بدترین ادم باشی سفید شوییت میکنه در نظر عوام

ای وایخدا انشالله شفاش بدهچی هست مریضی دوشن؟

بیکاری ژنتیکی وراثتی

که معمولا از مادر به بچه منتقل میشه ولی ما تو فامیلمون اصلا نداشتیم

و ازدواج خالم با شوهرش هم از اقوام خیلی خیلی دور میشدن که تو ازدواج سون جهش ژنتیکی کرده و بچه ها رو درگیر کرده

خود بیماری دوشن هو اینجوریه که از ماهیچه های پا فلج میسن و کم کم میان بالا تا میزنن به ماهیچه قلب و فلج میشن و بچه در انتها فوت میکنه نهایت هم تا سی سالگی عمر میکنن

و از اول تولد هم مشخص نیس تازه هفت هشت سالگی علائم تو بچه مشخص میشه

خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
اکثرشون به زبون خاکی ان باید نزدیکشون بشی میبینی فقط پولدارای مثل خودشونو تحویل میگیرن حتی ممکنه ادم ...

بقیه رو نمیدونم

ولی ایتا خیلی نزدیکن و رفت و امد زیاد داریم

ما که معمولی کمتریم اصلا معذب نمیشیم

والا یکی از اقوام شوهرم پسرش کار نمیکنه همیشه با ی دختر خوشگل مسافرته ماهی دوبار سفر همه هزینه های د ...

حالا به دروغگویی کار ندارم ولی واقعا پسرش چه غمی داره؟ چند سالشه پسره؟ اگه اونا زندگی میکنن ما چیکار میکنیم