2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 42 پست
حتما حتما فولیک اسید و ویتامین ای و زینک سه ماه متوالی هر روز بخور

دقیقا همین کار میکنم اول خودم اماده میکنم بعد

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

😍😍انشاا. عزیزم من خودم nurseهستم اگه سوالی پزشکی داشتی خوشحال میشم کمکی بکنم

مرسی عزیزم سوالم فقط واسه تنبلی یه ماهی میشه پیگیری کردم قرص اسپیرونولاکتون دادن تواین ماه 3بارپریود شدم به دگترم گفتم گفت واسه قرصه اخه من دوسه ماهی یه بار پریود میشدم گفت یه ماه نخور دوباره شروع کن

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما اقدام کن من از اونایی نیستم که بگم بچه بیاد همینجوری پوله که به زندگیت سرازیر میشه ولی ...

اره درسته هم خودم هم شوهرم خیلی میترسیدیم ازبعدبچه دارشدن اما دیشب تصمیم گرفتیم هرچی خدا خواست بشه 

من گذاشتم تو سن ۲۹ بچه اوردم میگفتم خونه دار بشم و پیشرفت مالی بکنم و بعد خداروشکر همشو بهمون داد ...

ممنون عزیزم خودمم همین نظر داشتم اما واسه تصمیم قطعی نیاز به نظراتون داشتم

البته کمی رو املات کار کن که بچه ات دیکته اش خوب باشه مصمم درسته اوکی موفق باشی اما خیلییییییییییی ...

مگه بچم قراره نوشتن از من یاد بگیره بعدشم پیش میاد چیز مهمی نبود که شما بخوای بگی

مرسی عزیزم سوالم فقط واسه تنبلی یه ماهی میشه پیگیری کردم قرص اسپیرونولاکتون دادن تواین ماه 3بارپریود ...

این قرص رو بیشتر برای علائم کیست تخمدان مثل داشتن موهای زائد میدن که در کنار چند قرص دیگه بعنوان تکمیل کننده درمان استفاده میشه وبخاطر تغییرات هورمونی نامنظمی قاعدگی طبیعیه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم   شیشه رادر بغل سنگ نگهمیدارد  
این قرص رو بیشتر برای علائم کیست تخمدان مثل داشتن موهای زائد میدن که در کنار چند قرص دیگه بعنوان تکم ...

فقط همین داد با قرص فیناید که واسه ریزش مو نمیدونم خیلی از دکترش تعریف کردم یعنی میگی این قرص فایده نداره واسه تنبلی

فقط همین داد با قرص فیناید که واسه ریزش مو نمیدونم خیلی از دکترش تعریف کردم یعنی میگی این قرص فایده ...

نه عزیزم

خط درمان کیست ها معمولا همین قرص هاست که علاوه براثراتشون در تغییرات ظاهری  مثل افزایش موهای سر وکاهش موهای زائدکه از عوارض کیست ه. تنظیم هورمون ها هم هست که مجددا سیکل قاعدگی منظم بشه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم   شیشه رادر بغل سنگ نگهمیدارد  
والا نسل سوخته ایم دیگه .تا رفتیم با ملاکامون ازدواج کنیم سی سالمون سد. وقتیم رفتیم بچه دار بشیم خور ...

دقیقا..منکه اصلا دست و دلم به بچه دار شدن نمیره..چون نگران آینده ام