2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 42 پست
دققا تو سن شما باردار شدم ،دخترم الان 17 سالشه و ما مثل دو خواهریم و بهترین سن هست که باردار بشی با ...

واقعا دوست دارم سن بچم با خودم کم باشه یعنی ازمجردی فقط عاشق این بودم 😊😊

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم هیچ وقت نمیشه به ایده آل کامل رسید اگه از لحاظ روحی توانایی مادرشدن داری و از لحاظ مالی ...

مرسی عزیزم انشالله بدون مشکل بارداربشم 

منم مامان میشم مطمئنم ولی ن سال 9/9/99ایشالاااااسال 1400😍😍😍😍😍سال ۱۴۰۰هم نشد ولییییی☺️پسر نااازم ۱۵شهریور ۴۰۲به زندگیمون اومد شکرت خدا❤️درحال حاظر با افسردگی سر میکنم امیدوارم یه روزی دست ازسرم برداره چون ذره ذره داره نابودم میکنه😭 واینکه چنددددساله با لاغری دست و پنجه نرم میکنم چون ارادم به شدتتتتت ضعیفه و اینم باعث ناراحتیم 🥲اما درکل خدایا شکرت واسه هرچیزی که بهم دادی ❤️😍🧿

واقعا دوست دارم سن بچم با خودم کم باشه یعنی ازمجردی فقط عاشق این بودم 😊😊

ما عشق دنیا رو کردیم از بچگیش تا حالا ،نگران نباش خیلی خوبه ،تازه اینجوری که زودتر باردار بشی میتونی تا سی و دو سه سالگی هم به بچه دوم فکر کنی و زمان برای بارداری دوم هم داری

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
مسمم تر شدم ممنون 😊

به حرف اونایی که میگن بدون ماشین وخونه سخته گوش نکن،مگه همه بچه دارها خونه وماشین دارن،خدایی نکرده چندسال جلوگیری کنی بعد اقدام کنی ببینی نمیشه،همه اونا بهت میگن چرا دیر اقدام کردی،خونه وماشین جورمیشه

آره بابا. تا جوونی و حوصله داری و جون داری ب ه بیار. من تو سی و سه سالگی آوردم .الا داغون شدم. همه ...

دقیقا منم به شوهرم همین میگم تا جونیم بیاریم ما که اول تا اخر باید بیاریم 👀

به حرف اونایی که میگن بدون ماشین وخونه سخته گوش نکن،مگه همه بچه دارها خونه وماشین دارن،خدایی نکرده چ ...

اره واقعا درست میگی انشالله با بچه هم میتونیم به چیزایی که نداریم برسیم

برای تنبلی تخمدان  اگه تنبلی +سایرعلایم داری مثل چاقی واضافه وزن حتما قبل از بارداری رژیم بگیر ...

اره اضافه وزن دارم باید رژیم بگیرم

آره واقعا اینجوریه.منم الان ۴ساله ازدواج کردم..۳۲سالمه ولی حوصله ام نمیگیره بچه دار شم

والا نسل سوخته ایم دیگه .تا رفتیم با ملاکامون ازدواج کنیم سی سالمون سد. وقتیم رفتیم بچه دار بشیم خوردیم ب بی تدبیری و ناامیدی بعضیا .الانم که کرونا 😥😥

ما عشق دنیا رو کردیم از بچگیش تا حالا ،نگران نباش خیلی خوبه ،تازه اینجوری که زودتر باردار بشی میتونی ...

اره همینه ممنون عزیز

عزیزم حتما اقدام کن

من از اونایی نیستم که بگم بچه بیاد همینجوری پوله که به زندگیت سرازیر میشه

ولی الان مشکلات ناباروری زیاده

اگه بخوای به خاطر پول جمع کردن عقب بندازی

چند سال دیگه باید هرچی جمع کردی خرج کنی تا بچه دار بشی

تازه آیا بشه آیا نشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

من گذاشتم تو سن ۲۹ بچه اوردم

میگفتم خونه دار بشم و پیشرفت مالی بکنم و بعد

خداروشکر همشو بهمون داد اما دیگ اعصاب و ارامشمون کامل رفت

الان تا بچم کار خلاف بر نظرما میکنه جفتمون عصبانی میشیم و داد میزنیم سرش

و دلم برا پسرم میسوزه ک قربانی ما دو تا شده

بچه داری واقعا سخته

مخصوصا برا شاغلا و بی حوصله ها

اما تو هنور جوونی و اول راه...هموز اشفتگی روزای سخت نکشیدی

اعصابت تحت کنترل خودته ...

این نظرمن بود